AKP'den istifa eden Mustafa Yeneroğlu'nun yeni partisi belli oldu!

AKP'den istifa eden Mustafa Yeneroğlu'nun yeni partisi belli oldu!
Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AKP'den istifa eden Mustafa Yeneroğlu’nu yeni partisinin yönetim kadrosuna girmesi için teklifte bulundu. Teklifi kabul eden Yeneroğlu, Babacan’ın partisinde TBMM’deki ilk milletvekili oldu.

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kuracağı yeni partinin hazırlıklarını tamamladı. Ocak ayının ilk yarısında kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına verecek ve partisinin kurucular kuruluyla birlikte basın toplantısı düzenleyecek olan Babacan, hedeflerini, programını, logosunu, ismini ve tüzüğünü anlatacak.

TEKLİFİ BABACAN YAPTI

AKP’den yakın zamanda istifa eden İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ali Babacan ve ekibiyle görüşme yaptı. Babacan ve ekibi, Yeneroğlu’na partilerine katılma teklifi yaptılar. Yeneroğlu ise teklifi kabul etti.

SİYASET ANLAYIŞIMA UYUYOR

Yeneroğlu dün katıldığı bir programda da, Ali Babacan ile birlikte hareket edeceğini söyledi.

Milletvekili Yeneroğlu, “Benim siyaset anlayışıma Ali Babacan’ın profili çok daha uyuyor. Babacan lider odaklı değil bir kadro hareketi olacağız ve toplumun tüm renkleri kendisini bulacak diyor. Temiz siyasete inanan, özgürlükçü Türkiye hayali taşıyan bir kadro Türkiye’yi çok sağlıklı bir sürece götürebilir” dedi. Böylece ocak ayının ilk yarısında partisini ilan edecek olan Ali Babacan’ın TBMM’deki ilk temsilcisi de Mustafa Yeneroğlu olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar