AKP'den Davutoğlu'na "Kim seni aramış açıkla"

AKP'den Davutoğlu'na "Kim seni aramış açıkla"
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı televizyon programında söylediği "Manifestoyu yayınladıktan sonra çok sayıda üst düzey AKP’li yetkili ‘Sayın başbakanım elinize sağlık, biz bunları söylemek istiyorduk ama söyleyemiyorduk" sözlerine AKP'den yanıt geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun , “Manifestoyu yayınladıktan sonra çok sayıda üst düzey AKP’li yetkili ‘Sayın başbakanım elinize sağlık, biz bunları söylemek istiyorduk ama söyleyemiyorduk’ dedi.  Şu anda da görevde onlar” sözleri yeni bir tartışmayı başlattı.

Davutoğlu’nun sözlerinin ardından kulislerde “Kim bu üst düzey AK Partili yetkililer” sorusuna yanıt arandı. AKP yönetiminden de Davutoğlu’na, “İsim verecek ‘beni aradı’ diye. Kim neyi iddia ediyorsa onu açıklaması lazım. Kim seni aramış?” diye sordu

Tarafsız Haber Ajansı’dan Mehtap Gökdemir'in haberine göre, AKP yetkili, kulislerde sorulan bu soruya ilişkin, “Arayın ama boşa ararsınız. Kimse aramamıştır. Kesinlikle aramaz” diyerek şu yorumu yaptı:

“İSİM VERECEK O ZAMAN, ‘BENİ ARADI’ DİYE”

“Herhangi bir kişi arar mı? Niye arasın? Kimse kesinlikle aramaz. İsim verecek o zaman, ‘beni aradı’ diye. Bir iddiada bulunuyorsan, çok ayıp bir şeydir, muallakta bırakmak yanlış, kim aradı seni? Ne söyledi?

Diyelim ki birisi aradı, ne dedi acaba? Belki de eleştirdi, niye böyle yapıyorsun diye, eğer aradıysa, onun dediği gibi mi konuştu.

Böyle diyorsa zaten üst düzey yönetici AK Parti’de niye duruyor onun yanına gitsin, mantığı var mı? Niye Davutoğlu’nun yanına gitmiyor?

“KİM SENİ ARAMIŞ?”

Böyle bir dil kullanmak yanlış.

Kim neyi iddia ediyorsa onu açıklaması lazım. Kim seni aramış? Telefonda mı aramış? Aramış tebrik ederim mi demiş?

Mantığı yok, niye senin yanına gelmemiş de hala AK Parti’de duruyor, madem senin gibi düşünüyormuş, böyle bir şeyin mantığı yok.

“NERESİNDEN BAKARSAN BAK TUTARSIZ”

AKP üst düzey yetkili kimse aramaz.

Neresinden bakarsan bak tutarsız, mantık yok.

Kaldı ki aramış dahi olsa acaba onun dediği gibi mi konuştu? Niye böyle açıklamalar yapıyorsun demişte olabilir, eğer aradıysa, doğru olmayan bir ifade.” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar