AKP'de ortalık karıştı! Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e şok suçlama 

AKP'de ortalık karıştı! Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e şok suçlama 
AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e twitter hesabından sert suçlamalar yöneltti. Savacak, Beyazgül için, “Siyaset mafyacılığı yapma! Senden korkmuyoruz Tayyip Erdoğan’dan utanıyoruz yalancısın Zeynel Abidin Beyazgül." dedi. 

Şanlıurfa AKP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e twitter üzerinden çok ciddi suçlamalar yöneltti.

Bu paylaşımların ardından CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Savacak’ın paylaşımlarındaki iddiaların suç duyurusu olarak kabul edilmesi gerektiğini belirtti. 

CHP’li Aydınlık twitter’dan “Dünden beri açıklamayı bekliyorduk; iddia edilenlere karşın yapılan açıklama kamuoyunu tatmin etmemiştir. İddialar başka yapılan açıklama bambaşkadır. Yargı mensuplarının ‘meslek grubu’ dahil edilerek ortaya atılan iddialar ivedilikle suç duyurusu kabul edilmelidir” açıklamasını yaptı.

"SİYASET MAFYACILIĞI YAPMA"

Savacak, AKP’li Belediye Başkanı Beyazgül’e yönelik paylaşımlarında “Siyaset mafyacılığı yapma! Senden korkmuyoruz Tayyip Erdoğan’dan utanıyoruz yalancısın Zeynel Abidin Beyazgül. Bürokratlar teşkilatlar korkuyor, kurumlar, millet korkuyor, insanlara bu pandemi sürecinde destek ol, köstek olma, fakir fukaraya belediyenin kapılarını aç, senin oğlun çuval çuval para götürürken, esnaf ekmek götüremiyor, savcılar sadece sizin değil, hakimler sadece sizin değil korkutamazsınız, millet evine ekmek alamazken, senin oğlun 120 trilyona hastane açıyor. Bu para nerden geldi” gibi ifadelerle eleştiride bulundu.

savacak-tweet.jpg

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Öte yandan AKP il yöneticisinin bu suçlamalarına karşılık AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yazılı basın açıklaması yaparak İbrahim Savacak hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi. Açıklamada, “Açıksu Caddesinde, yeşil alan üzerinde işgalleri önledik, yeşil alan üzerinde işgal edilmiş kahvehanelerin hakkını ödeyerek kamulaştırdık, yol açtık. Şimdi bir kahvehane sahibinin hakkından daha fazlasını talep etmesi ve buna iftira atarak ulaşmak istemesine müsaade edilmeyecektir” denildi.

ERDOĞAN VE SOYLU’YU ETİKETLEDİ

AKP Şanlıurfa İl Yöneticisi İbrahim Savacak’ın AKP’li Belediye Başkanı Beyazgül’e yönelik olarak dün ve bugün twitter’dan paylaşımlar yaparken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da etiketledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar