"AKP ve MHP’ye esnaf gereken cezayı sandıkta verdi"

"AKP ve MHP’ye esnaf gereken cezayı sandıkta verdi"
Erbaa Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan genel kurulunda 3 aday yarışırken, mevcut başkan Eray Koral güven tazeledi.

GÜNBOYU BAYRAM KALE / TOKAT

 

Erbaa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Eray Koral Adaylar Musa Kaya ve Muhammed Ünal başkanlığa aday oldu. 

Sabah saatlerinde başlayan kongrede, Erbaa Fatih Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan genel kurulu seçimi,  Oyların 10.00 – 17.00 saatleri arasında kullanıldığı sandıklarda toplam 2156 üyesi bulunan odanın 1881 üyesi oy kullandı.

sandik-2.jpg

Eray Koral’ın 1186, Muhammed Ünal’ın 535 ve Musa Kaya’nın 160 oy aldı.

Seçim sonrasında esnafa ve vatandaşa balkon konuşmasında seslenen Erbaa Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Eray Koral seçim sonrasında Erbaa’da esnaf gereken cezayı sandıkta verdi. ‘’Biz 2014’te kaybettiğimizde de şükür ettik, 2018’de kazandık yine şükür ettik, bu sene 2022 yine şükür edeceğiz. 

Karşımızda Erbaa’daki Ak Partinin içindeki  AKP’leri, MHP’nin içindeki milliyetçi olmayan, ülkücülük altına sığınan kendini orada kanıtlamaya çalışan sözde milliyetçi olanların hepsi karşımızdaydı. CHP‘de sosyal demokrat olmayan ve CHP’ye leke süren herkes kaşımızdaydı. Burada esnaflar özgür iradesini kullandı. Ama esnafımız özgür iradesini kullandırmamaya çalıştılar fakat başaramadılar.

sandik-ic.jpg

Bu memlekette her şey Durmuş hocanın dediği gibi olmayacak. Bu millet vesayet kullandırmadı, bu millet gereken cezayı sandıkta verdi. Siyaseten bu günden itibaren Erbaa’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Siyasetin arkasına sığınanlar bunu cezasını siyasetle çekecek’’dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar