AKP ve MHP arasında 'yol krizi'!

AKP ve MHP arasında 'yol krizi'!
Çorum’un Örenseki köyündeki yol çalışması AKP ve MHP arasında kriz yarattı. MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Uçar’ın yolun kendi çabalarıyla yapıldığını açıklamasına AKP’li Fehmi Yağlı tepki gösterdi.

MHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Uçar'ın yolun kendi çabalarıyla yapıldığını açıklamasına tepki gösteren AKP'li Fehmi Yağlı, söz konusu süreçte kendilerinin de yer aldığını ifade etti. 

Çorum’un İskilip ilçesine bağlı Örenseki köyünün yol ıslah çalışması, AKP ve MHP tarafından paylaşılamadı. 

Duvar'dan Elvan Yılmaz'ın haberine göre, İl Özel İdare ekipleri bir süre önce Örenseki köyünde yol çalışması başlattı. Bunun üzerine MHP İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Uçar basın açıklaması yaparak, “Gizli buzlanma ve yolun dar oluşu nedeniyle kazaların yaşandığı yolda çalışmalar başladı. Çalışmaların başlaması için İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Mehmet Çetinkaya ile görüştüm. Taleplerimizi değerlendiren ve ekipleri sevk eden Çetinkaya şahsında İl Özel İdare Müdürlüğü ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Bunun üzerine İskilip AKP İl Genel Meclis Üyesi Fehmi Yağlı da karşı basın açıklaması yaptı. “Uçar’ın basına vermiş olduğu demeçte, lokal bir yol çalışmasını sadece kendi kişisel çabalarıyla yaptırdığı şeklinde yansıtması, Cumhur İttifakı’nın ruhuna aykırı bir davranıştır” diyen Yağlı, “Doğan Uçar’ın vermiş olduğu demeç, AKP İl Genel Meclisi üyeleri olarak bizleri üzmüştür. Doğan Uçar, şube müdürüyle görüştüğünü ve greyderin geldiğini söylerken, bizlerin görüştüğü şube müdürünün de amiri olan genel sekretere ilettiğimiz talebimizi ya unutmuş ya da siyasi bir rant kapma telaşesiyle böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duymuştur” eleştirisinde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar