AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan kapı kapı dolaşarak bakın ne yaptı

AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan kapı kapı dolaşarak bakın ne yaptı
AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin evlerine tek tek giderek karne dağıttı ve görüntülerini de sosyal medya hesabından yayımladı.

AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, öğrencilere karne dağıttı. Tekirdağ Süleyman Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin evlerine giden Özcan, öğrencilere tek tek karne verdi.

Özcan, karne dağıttığı bir videoyu da kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Öğrencilerin bilgilerini ve karnelerini nasıl elde ettiği bilinmeyen AKP’li başkan, sosyal medyada gelen tepkilerin ardından özel olarak hazırlattığı videoyu sildi.

Bu arada korona virüs tedbirleri kapsamında eğitim ilk yarı uzaktan eğitim şeklinde yapılırken, Milli Eğitim karne dağıtımı yapmadı. 

İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜLER

"MÜDÜR HANGİ HAKLA VERİYOR?"

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Okul müdürü, öğrencilerinin bilgilerini AKP'ye hangi hakla veriyor" diye sordu.

Yarkadaş, şunları ifade etti:

"Öğrencilerin gizli kalması gereken bilgilerini AKP'ye veren kişi Okul Müdürü Abdullah Şenol. Şenol'un makam odasına astığı fotoğrafı görünce zaten eğitim kurumlarındaki partizanlaşmanın ve 'Parti devleti'nin hangi boyuta ulaştığını görüyorsunuz. Müdür Bey, öğrencilerinin bilgilerini AKP'ye hangi hakla veriyor? Yaptığı suç ama soruşturmaya uğramayacağı hatta ödüllendirileceğini biliyor ve zamanın ruhuna uygun davranıyor."

byarkadas.jpg

ÖĞRENCİLERİN ADRES BİLGİLERİNİ VEREN OKUL MÜDÜRÜ:

asenol.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar