AKP kurucusundan Erdoğan'a: Dokunur be reis, uzatma al onu oradan

AKP kurucusundan Erdoğan'a: Dokunur be reis, uzatma al onu oradan
Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’la ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunan AKP kurucusu Abdüllatif Şener, "Egemen Bağış aklıma geldikçe içim yanıyor! Kur’an ayetleriyle dalga geçti, Erdoğan O’nu ödüllendirdi" mesajını yayınladı.

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

AKP'nin kurucularından olan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’la ilgili AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Abdüllatif Şener, "Egemen Bağış aklıma geldikçe içim yanıyor! Kur’an ayetleriyle dalga geçti, Erdoğan O’nu ödüllendirdi. Önce Saraya danışman aldı, sonra büyükelçi yaptı. İşte bu yapılmaz. Gayretullah’a dokunur! Dokunur be Reis! Uzatma al onu oradan!” mesajını yayınladı.

İşte o mesaj:

enertweet.jpg

İFTİRA EDEREK BİTİRİYORSUN'

Şener'in bu mesajına yanıt veren bir vatandaş, "İftira atmak büyük günahtır şarabın her şeyini bilirim diyen solcu müslüman adam yok öyle bir durum konuşmaları birleştirerek makara yapmışlar ispat et aksi durumda büyük bir lanete duçar olasın bilesin deyim" ifadelerini kullandı.

Bu yoruma Şener ise "İftira atmak büyük günahtır diye söze başlıyor ve iftira ederek bitiriyorsun. Hiçbir zaman şarabın her şeyini bilirim demedim. Tadı hariç her şeyini bilirim dedim. Ayetin 'namaza yaklaşmayın’ kısmını okuyup 'içkiliyken' kısmını söylemiyorsun" yanıtını verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar