AKP ile Perinçek kavgası büyüyor... Eski defterler açıldı!

AKP ile Perinçek kavgası büyüyor... Eski defterler açıldı!
AKP'li eski vekil Şamil Tayyar'ın Twitter üzeirnden Doğu Perinçek'i sert sözlerle eleştirmesinin ardından Perinçek cephesinden ve Avukat Faik Işık'tan Tayyar'a çok sert tepki geldi. Şamil Tayyar'ın Helin Avşar'la kelepçeli pozlar verdiği röportajını da hatırlatan Işık, "Şöyle kelepçe fantezili pozlar vermek her kula nasip olmuyor" dedi.

Eski milletvekili ve AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar, dün yaptığı paylaşımlarla Vatan Partisi'ni eleştirmişti

İsim vererek Doğu Perinçek'i ve partisini uyaran Şamil Tayyar, "Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım. Sadece FETÖ karşıtlığı sizi değerli kılmaz, ilave meziyetlere ihtiyaç var. 1) Haddinizi bileceksiniz. 2) Darbe seçmeyeceksiniz. 3) Milli olacaksınız" ifadelerini kullanmıştı

Tayyar, daha sonra şu paylaşımı yapmıştı:

Teröristbaşı Öcalan’a akıl hocalığı yapanlar..

FETÖ karşıtı gözüküp örtülü iş tutanlar..

27 Mayıs’ı kutsayıp idamları alkışlayanlar..

Türkiye sevdası Çin, Rusya, İran’dan sonra gelenler..

Karanlık odaklara maşalık yapanlar..

AK Parti’yle yol alamazsınız, hadi çöplüğünüze..

FAİK IŞIK'TAN ŞAMİL TAYYAR'A YANIT

Şamil Tayyar'a yanıt, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM'nin de avukatlığını yapan Faik Işık'tan geldi. Faik Işık yaptığı sosyal medya paylaşımında, Şamil Tayyar'ın FETÖ lideri Gülen'i övdüğü görüntüleri hatırlattı.

amilt.jpg

KELEPÇELİ POZLARINI HATIRLATTI

Daha sonra Şamil Tayyar'ın Helin Avşar'la kelepçeli pozlar verdiği röportajını da hatırlatan Avukat Faik Işık, "Şöyle KELEPÇE FANTEZİLİ RÖPORTAJ VERMEK, her kula nasip olmuyor... TOPLUMU KUŞATMA OPERASYONLARININ KİTAPLARINI yazanlar, veya efendileri HİZMETİNDE operasyon yapanların heykelini dikmek isteyenler... Sükût... Kıvrım kıvrım uzaklık uzar; Tek nokta seçemez dünyadan nazar" diye yazdı.

faikisik.jpg

AYDINLIK'TAN SERT YANIT

Şamil Tayyar'ın sözlerine, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel de çok sert bir yanıt verdi.

Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Otur oturduğun yerde" diyerek, "Ak Partililere göre 'Her an karşı tarafa geçebilecek karaktersizin teki'sin. Otur oturduğun yerde. Uyarıyormuş. Senin gibi niteliksiz adamların dönemi bitiyor" ifadelerini kullandı.

milkeryucel.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar