AKP grup toplantısında uyarmıştı! Milletvekilleri Erdoğan'ı dinlemedi

AKP grup toplantısında uyarmıştı! Milletvekilleri Erdoğan'ı dinlemedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP’li milletvekillerine "Her birinizden aktif katılım bekliyorum" uyarısına rağmen milletvekilleri TBMM çalışmalarına katılmayınca, Genel Kurul yeterli çoğunluğu sağlayamadığı için kapandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında milletvekillerine "Her birinizden aktif katılım bekliyorum" uyarısına rağmen, milletvekilleri TBMM çalışmalarına katılmayınca, Genel Kurul yeterli çoğunluğu sağlayamadığı için kapandı.

GRUP TOPLANTISINDA UYARMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin grup toplantısında, "Yeni dönemde, önemli işler bekliyor. Milletimizin beklentilerine cevap verecek kanunların hazırlıklarını takip ediyoruz. Komisyonlardan Genel Kurula kadar her birinizden aktif katkı bekliyorum. Vaktimizin ve enerjimizin kahir ekseriyetini burada kullanmalıyız" ifadeleriyle milletvekillerine uyarılarda bulunmuştu.

ERDOĞAN'I DİNLEMEDİLER

Odatv'de yer alan habere göre; TBMM Başkanvekili Haydar Akar’ın yönettiği birleşim, dün 14.00’te başladı. Ancak Erdoğan’ın bu uyarısına rağmen, AKP'li milletvekilleri, TBMM Genel Kurul çalışmalarına katılmadı. Birleşim, gündem dışı konuşmaların ardından yeterli çoğunluk sağlanamayınca 15.44’te kapandı.

BU HAFTA BİTMESİ GÜNDEMDEYDİ

Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’nin görüşmeleri öne çekilmişti. Dün, teklif görüşmelerinde usul tartışmaları yaşanmış ve tümü üzerindeki görüşmeler tamamlanmıştı. AKP kulislerinde, teklifin bu hafta bitirilmesi gündemdeydi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar