Türkiye'deki il sayısı artıyor mu? AKP'den flaş açıklama

Türkiye'deki il sayısı artıyor mu? AKP'den flaş açıklama
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat'ta yaptığı konuşmada "Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı'mızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız" dedi.

TÜRKİYE'DEKİ İL SAYISI ARTIYOR MU? AKP'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’den oldukça dikkat çeken bir açıklama geldi. Demiröz Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Türkiye’de il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı. Vedat Demiröz, Ahlat''taki konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önerisiyle Türkiye’de il sayısının artırılacağını Ahlat’ın da bu illerden biri olacağını bildirdi.

TÜRKİYE''NİN İL SAYISI 100''E ÇIKACAK

AKP''li Demiröz burada yaptığı açıklamada müjde diyerek şunları söyledi:

"İnşallah hedefimiz bu bölgenin, Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı''mızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim" (DHA)
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar