Akif Beki'den Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında dikkat çeken çıkış

Akif Beki'den Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında dikkat çeken çıkış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki'den Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Beki, Özışık kardeşlerin bir dönem "milli mücadele kahramanı" olarak anıldığını, şimdilerde ise "hain" diye evlerinin basıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı Karar gazetesi yazarı Akif Beki, Sedat Peker'in açıklamarından sonra evleri basılan Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Karar gazetesindeki köşesindeki yazısında Özışık kardeşler hakkında bir dönem "milli mücadele kahramanı" denildiğini ancak şimdilerde ise hain diye evlerinin basıldığını yazdı.

Beki'nin Karar gazetesindeki yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Hadi Özışık, stüdyoda kardeşi Süleyman Özışık’la karşılıklı oturmuş, kameraya şunu anlatıyor:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan bana, ‘iki kardeş milli bir mücadele veriyorsunuz, çarpışıyorsunuz, sizi tebrik ediyorum dedi...”

Özışık, iltifat-ı şahaneye mazhar olup aferini nasıl kaptıklarını da gururla söylüyor. Vesile, AK Parti’den yolunu ayırdı diye Davutoğlu’yla ilişkili Şehir Üniversitesine allem kalem el konup kayyum atanması.

Özışık biraderler buna ‘çökme operasyonu’ dememiş, hak vermiş, alkış tutmuş, tezahürat yapmış, ne kadar doğru ve gerekli olduğunu canla başla savunmuş.

Bu fedakarlıkları da onları vatan, millet için kelle koltukta kılıç sallayan birer serdengeçti, gözü dünya menfaati görmeyen birer ‘milli mücadele’ kahramanı yapmış.

Şimdi ise hain diye evleri, ofisleri basılıyor, devlete organize saldırı başlatan mafyaya yardım ve yataklıkla suçlanıyorlar, gazete ve TV’lerden kovulup tu kaka ediliyorlar.

‘Her şey vatan için, beka için, ezan ve bayrak için’ zırhı, artık onları ne saklıyor ne koruyor.

Fedai görünümlü lejyonerlere, yağlı lokmasının militanlarına duyurulur."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar