Ahmet Şık ve Nedim Şener'den 'alçak' kavgası

Ahmet Şık ve Nedim Şener'den 'alçak' kavgası
Gazeteci Nedim Şener ile HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık sosyal medya hesaplarından birbirlerine ağır ifadeler kullandı.

Barış Yahya Çinçin / GÜNBOYU 

Gazeteci Nedim Şener ile HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Twitter üzerinden birbirlerine yüklendi. Selahattin Demirtaş'ın kız kardeşi Aygül Demirtaş, HDP Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Ahmet Şık ve Nedim Şener’in yargılandığı dava sırasında yazdığı, “Herkese günaydın, Ahmet ve Nedim’in duruşmaları var bugün. Umarım serbest kalırlar” tweetini yeniden gündeme getirdi. Demirtaş'ın herkese aynı çerçevede yaklaştığını belirten Aygül Demirtaş, “Sayın Demirtaş her zaman olduğu gibi o gün de haksızlıkların karşısında, haklının ve hukukun yanındaydı. Nedim Şener’e bugün de haksızlık edilse aynı tavrı sergiler. Çünkü o kendine değil, herkese demokrat” ifadelerini kullandı. 

ŞIK: KİMİSİ ALÇAK OLMAYA GÖNÜLLÜDÜR

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da Aygül Demirtaş’ın paylaştığı gönderiye cevap verdi. Şık, “Kimisi alçak gönüllüdür, kimisi alçak olmaya gönüllüdür” yazdı. Şık’ın o sözlerine Gazeteci Nedim Şener’den yanıt gecikmedi, Şener Şık’ı hedef alarak, “Kimi de devlete terörist derken, Türk Kürt ayırmadan kadın, çocuk, öğretmen, doktor, işçi, köylü, polis asker hatta annesiyle 11 aylık bebeği katleden PKK’ya terörist diyemeyen alçaktır” dedi.

İKTİDARA KAYDI DİYE ELEŞTİRİLDİ

Gazeteci Nedim Şener, 15 Temmuz sürecinin ardından ‘iktidara kaydı’ şeklindeki eleştirilerin odağı haline gelmişti. Şener ve Şık arasındaki gerilim, sosyal medya kullanıcıları tarafından da sıkı şekilde takip edildi. Gazeteci Nedim Şener ve Ahmet Şık, Oda TV davasında beraber yagılanmışlardı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar