Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması!

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "2 transfere ihtiyacımız var. Santrfor ve orta saha. 6 yada 8 numara olabilir. TFF'nin şu anda bize müsaade etmediğini ilk ben açıklayayım" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hayatta Beşiktaş Radyo'nun sorularını cevapladı. Ahmet Nur Çebi, TFF'nin transfer yapmalarına izin vermediğini söyledi. Çebi, "Elimizdeki oyuncuları satmadan oyuncu alamayacağız" dedi.

Çebi, TFF'nin oyuncu satmadan transfer yapmalarına izin vermediğini söyledi.

"SATMADAN ALAMAYACAĞIZ"

Başkan, "2 transfere ihtiyacımız var. Santrfor ve orta saha. 6 yada 8 numara olabilir. TFF'nin şu anda bize müsaade etmediğini ilk ben açıklayayım. Bu bütçe ile transfer yapamazsınız diyor. Elimizdeki oyunculardan göndermemiz gerekiyor. Geçen yaz yapmamız gereken 16 milyon euroya yakın transfer yüzünden limitimiz aşılmış. Satış olmadan transfere izin verilmiyor. Lisans kurulu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunu aşmamız gerekiyor. Talisca, Cenk defterleri kapandı. Bende çok isterim ama yok." şeklinde konuştu.

Çebi sözlerine şöyle devam etti: "Kasamıza gelen 1 lira para yok. Yöneticilerimizin katkılarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yeni bir finans formülü arıyoruz. Bu yoldan beraber çıkacağız. UEFA'ya gidememekse gidememek. Acı ama gerçek. Ben popülist konuşmuyorum."

Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda değişiklikler yapan Türkiye Futbol Federasyonu, kurallara uymayan kulüplere ceza verileceğini açıklamıştı.

TFF tarafından belirlenen limitleri aşan ve kurallara uymayan kulüplere şu şekilde ceza uygulanacak:

% 5'e kadar: İhtar

% 6-10 arası: Transfer yasağı

% 16-20 arası: 1 puan silme

% 21-25 arası: 2 puan silme

% 26 ve üstü: 3 puan silme

Bunlara ek olarak:

*Kadro sınırlaması

*Para cezası

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar