Ahmet Hakan'dan Tevfik Göksu'ya: "Saygılı olacaksın"

Ahmet Hakan'dan Tevfik Göksu'ya: "Saygılı olacaksın"
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu her konuda eleştiren AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya "Saygılı olacaksın" diyerek tepki gösterdi.

Ahmet Hakan, AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya "Saygılı olacaksın. Karşındakinin halkın oylarıyla seçildiğini, ona gösterilen saygının halkın tercihine saygı olduğunu asla unutmayacaksın." dedi. 

Göksu son olarak FOX TV'ye katılmış; program sunucusu İsmail Küçükkaya'nın 'efendin neden geç kaldınız?'sorusuna  "Trafikten. Eskiden böyle değildi" dedi. Göksu, cevaba şaşıran Küçükkaya'nın "Efendim 25 yıldır siz yönetiyorsunuz" sözlerine ise 6 ayda bu hale geldi" diyerek karşılık vermişti. 

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya nasihatlarda bulundu.

AHMET HAKAN: SAYGILI OL

"Ekrem İmamoğlu’nu üç kere kötülüyorsan bir kere de öveceksin. Hep kötüler, hiç övmezsen... Asla inandırıcı olamazsın.

Biraz zaman tanıyacaksın İmamoğlu’na... “İmamoğlu geldi, her şey kötü oldu” cümlesine fanatik taraftarların dışında kimse kulak asmaz.

Yıkıcı değil yapıcı olacaksın. “Gel şunu beraber yapalım, kaymağını da sen ye, yeter ki İstanbul’a hizmet etmiş olalım” demeyi ilke edineceksin.

Rakibini asla küçük görmeyeceksin. Ne içinden ne dışından “Ekrem İmamoğlu kim ya? Yeriz biz onu. Bir daha başarılı olmayı anca rüyasında görür” demeyeceksin.

Saygılı olacaksın. Karşındakinin halkın oylarıyla seçildiğini, ona gösterilen saygının halkın tercihine saygı olduğunu asla unutmayacaksın.

Böyle yaparsan... Ekrem İmamoğlu ile adam akıllı mücadele etmiş olursun. Yapmazsan, İmamoğlu’na çalışmış olursun. Tercih senin."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar