Ahmet Hakan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olsa neler söyleyeceğini yazdı

Ahmet Hakan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olsa neler söyleyeceğini yazdı
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olsaydı neler söyleyeceğini yazdı.

Ahmet Hakan'ın "Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olsaydım" diye sıraladığı cümleler şöyle:

ONA derdim ki...

Kemal Bey... Sağlık çalışanlarının destansı başarılarına daha fazla vurgu yapın lütfen... O destanın en büyük destekçisi siz olun. O alanı en fazla siz doldurun. Sağlık çalışanlarıyla online olarak bir araya gelin...

Ona derdim ki:

*

Kemal Bey... İyileşen sayısı, vaka sayısını geçiyor. Bütün uzmanlar, bunun önemli bir dönemeç olduğunu söylüyorlar. Çıkın ve bundan duyduğunuz büyük memnuniyeti dile getirin... Olumlu gelişmenin paydaşı olun.

*


Ona derdim ki:

*

Kemal Bey... Kimsenin aklına gelmeyecek küresel salgının şehir hastanelerini önemli hale getirdiğini söyleyin. Bu denk düşüş nedenle şehir hastanelerine yönelik daha önceki eleştirilerinizi şimdilik paranteze aldığınızı söyleyin.

*

Ona derdim ki:

*

Kemal Bey... Sürecin en başında Türkiye’nin bir Bilim Kurulu oluşturmasını övün... Bilim Kurulu’yla siz de bir araya gelin... Bilim Kurulu’nun önerilerine bütün vatandaşların uyması gerektiğini söyleyin. Böylece sürece olumlu katkı sunun.

*

Ona derdim ki:

*

Kemal Bey... Şöyle bir demeç verin: “İngiltere olmadık, İspanya olmadık, İtalya olmadık, ABD olmadık... Çok şükür sağlık sistemimiz yükü kaldırdı... Hatta daha büyük yüklere bile hazır olduğunu gösterdi. Mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkürler.”

*

Ona derdim ki:

*

Kemal Bey... Hükümetin maske dağıtım işini başaramadığını söyleyin. Ama bunu söylemekle yetinmeyin... Bu işin nasıl yapılması gerektiğine dair 10 tane öneri sunun... Yıkıcı değil yapıcı muhalefet örneği verin.

*

Dinler miydi, dinlemez miydi bilmem ama danışmanı olsam kesin bunları derdim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar