Sermaye iddiaları ortalığı karıştırdı! Doğu Perinçek ile Ahmet Davutoğlu arasında büyük kavga

Sermaye iddiaları ortalığı karıştırdı! Doğu Perinçek ile Ahmet Davutoğlu arasında büyük kavga
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Doğu Perinçek arasındaki bağlara ilişkin çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İnternethaber'de Gazeteci Hadi Özışık ile Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtladı. Davutoğlu, program sırasında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ve Doğu Perinçek arasındaki bağlara ilişkin bomba iddialarda bulundu.

"PERİNÇEK'İN SERMAYE BAĞLARI İLE ERDOĞAN'IN SERMAYE YAKINLIKLARINI GÖRECEKSİNİZ"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i finanse ettiğini iddia eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "28 Şubat’ın ideoloğu Doğu Perinçek bugün Cumhurbaşkanı’nın kankası… Beraberler… Perinçek’in desteklenen şirketleri ve o şirketler üzerindeki bağlarını bir araştırın. Perinçek’in sermaye bağları ile Erdoğan’ın sermaye yakınlıklarını göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.

PERİNÇEK'TEN ERDOĞAN'A YANIT 

Perinçek sosyal medyadan Davutoğlu’na şu çağrıyı yaptı:

“Eski Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu, 18 Nisan 2021 günü bir youtube kanalında Vatan Partisi’ne, Ulusal Kanal’a ve Doğu Perinçek’e yönelik bazı iddialarda bulundu.

Sayın Davutoğlu’na istediği televizyon kanalında, canlı yayında, milletimizin önünde Türkiye’nin sorunlarını ve iddialarını medenî ölçüler içinde görüşmeyi öneriyorum. Dikkat edilirse “tartışma” kavramını kullanmıyorum, görüşelim.

Eğer Sayın Davutoğlu benimle kamuoyu önünde görüşmekten çekiniyorsa, Vatan Partisi’nin Genel Başkan Yardımcılarından biriyle de görüşebilir.

Sayın Davutoğlu’na ve kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımla.”
perincektweet.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar