Ahmet Davutoğlu'ndan Binali Yıldırım iddiası!

Ahmet Davutoğlu'ndan Binali Yıldırım iddiası!
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Binali Yıldırım hakkında şok bir iddiayı gündeme getirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya'daki evinde ağırladığı gazetecilere AKP'den ayrılma nedenlerini ve parti kurma sürecini anlattı.

Ahmet Davutoğlu, kendisinin terörle mücadele ettiği süreçte Binali Yıldırım'ın Ankara'da karargâh kurarak genel başkanlık için imza topladığını, 7 Haziran seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisiyle 1 hafta konuşmadığını öne sürdü.

Davutoğlu'nun açıklamasından ilgili kısım şu şekilde:

BİNALİ YILDIRIM BÖYLE İMZA TOPLAMIŞ!

"12 Eylül'de yapacağımız kongre için benim aleyhimde imzalar topluyorlardı. 9 Eylül günü Konya'daki Türkiye-Hollanda maçını izlerken şehit haberi geldi. Ben hemen o anda Ankara'ya oradan da Van'a gittim. Ben Van'da şehitleri defnederken Binali Yıldırım karargahı kurmuş, delegelerden bana karşı imza topluyordu. Ben şehit defnederken, onlar tek tek il başkanlarını arayıp, imza topluyorlardı.

Sonra terörle mücadelenin kahramanı olmak kolay. ‘İnsan içine çıkamazlar' dediğim nokta buydu. Benim yanımda olacakları ben o gün tespit ettim. Bu yapılanlar parti disiplinine aykırı diyen başkanlar bugün benim yanımda. İkinci olarak da terörle mücadele kapsamında Bahçeli ile görüştüm ve 4 teklif götürdüm ve hiçbirini kabul etmedi. Şimdi bu kesimler benim karşıma geçmiş bana terör suçlaması yapıyorlar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar