Ahmet Davutoğlu, partisini kuruyor... İşte, partinin adı ve logosu!

Ahmet Davutoğlu, partisini kuruyor... İşte, partinin adı ve logosu!
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partinin başvurusunu bugün İçişleri Bakanlığı’na yapılacağı bildirildi. Partisinin adıyla ilgili üst düzey bir yetkili, 'Gelecek Partisi' olacağını öne sürdü.

Bu hafta partisini ilan etmesi beklenen Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partinin ismi ve logosu belli oldu. Davutoğlu'nun partisinin ismi 'Gelecek Partisi' olacağı iddia edildi.

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da kurucuları arasında yer aldığı yeni partinin başvurusunu ise bugün İçişleri Bakanlığı’na yapılacağı bildirildi.

PARTİ LOGOSUDA BELLİ OLDU

Partinin kurucular kurulunda yer alan üst düzey bir yetkili, partinin logosunun “yeşil çınar yaprağı” olacağını söyledi.

Lyon merkezli yayın kuruluşunun Türkiye masasına gizlilik kaydıyla konuşan yetkili, “Çınar yaprağı, kadimliği, kadim kültüre ve köklere bağlılığı, ilkelerinde sağlam durmayı, geleneği tasvir ediyor” dedi.

elk622lxuaafi84-1.jpg

TOPLANTI BAŞKENTTE GERÇEKLEŞECEK

‘Gelecek Partisi‘nin tanıtım toplantısının ise yarın başkent Ankara’da bir otelde gerçekleşeceği öne sürüldü.

81 il’den 130 kurucunun yer aldığı partinin ismiyle ilgili bir çok iddialar ortaya atılmıştı.

DAVUTOĞLU, BAŞVURUYU YAPTI

AKP’den istifa eden eski Başbakan Davutoğlu yeni partisi için kuruluş başvurusunu yaptı. Davutoğlu'nun ekibinden 5 kişilik bir heyet dilekçeyi teslim etmek için İçişleri Bakanlığı'na gitti. 

Edinilen bilgiye göre, heyette eski AKP Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Selçuk Özdağ, 24’üncü Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, eski vali İzzettin Küçük, AKP eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve eski Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ yer aldığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar