Ahmet Davutoğlu gündeme bomba gibi düşen fotoğraf hakkında konuştu

Ahmet Davutoğlu gündeme bomba gibi düşen fotoğraf hakkında konuştu
Ahmet Davutoğlu, Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta'nın kızının düğününde verdikleri fotoğraf karesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, FOX TV'de Çalar Saat'e konuk oldu. 

Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta'nın kızının düğününde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile aynı masada oturan Davutoğlu, o anlara ilişkin açıklama yaptı. 

Davutoğlu şunları söyledi: 

"ÖYLE BİR DURUM OLUŞTU Kİ..."

"Artık Türkiye'de öyle bir durum oluştu ki bazı liderler bazı düğünlere gidiyor, bazı liderler başka bazı düğünlere gidiyor. Cenazelerde de ayrım var. En acısı, son bayramlaşmada da olduğu gibi AK Parti ve MHP bizim bayramlaşma talebimizi bile reddettiler. Bayramlaşma konusunda bile kutuplaşan bir toplum, düğün resmine haklı olarak bir şey yükler. Gönül isterdi ki herkes orada olsa, düğünlerde bütün liderler bir araya gelse, düğünlerde, bayramlaşmalarda bile parçalanmamış olsak...

"ANLAM YÜKLENMESİN"

Bu resme öyle bir anlam yüklenmesin, bunu bir ittifak işareti olarak görmek bahsettiğim yanlış algıdan dolayı ortaya çıkıyor. Türkiye'de siyasetin, ittifakların üzerinden daha çok sular geçeceği kanaatindeyim. Bu liderlerle ve başka liderlerle her zeminde bir araya gelirim ve Türkiye meselelerini konuşmak gerektiğinde herkesle konuşurum. Bir araya gelinemiyorsa, niye bir araya gelinemiyor diye sormak lazım.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar