Ahmet Çelik'ten Semih Yalçın'a tepki!

Ahmet Çelik'ten Semih Yalçın'a tepki!
MHP'de İsmet Büyükataman'ın sonra Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Yeniçağ'ı hedef alan açıklamalar yaptı. Yalçın'a cevap veren Yeniçağ İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, sert ifadeler kullandı.

Geçtiğimiz gün MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın Yeniçağ'ı hedef alması tepkilere neden olurken benzeri bir açıklama da MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptı.

Yalçın'ın açıklamalarına çok sert tepki gösteren Yeniçağ gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, "Sen ve senin gibiler kabul etmese bile YENİÇAĞ, Türk milliyetçilerinin sesi, milli direnişin kalesidir" dedi.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ahmet Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

"Semih efendi; MHP'yi kurucusu, banisi Alparslan Türkeş'in Türk milliyetçiliği fikrinden ve kurumsal kimliğinden uzaklaştırıp Türk milliyetçiliğine hasım olan İslam istismarcılarının emrine sokmuş olmaktan utanacağınıza, hangi cüretle O'nun ideallerini yaşatarak Türk milliyetçilerinin sesi olan YENİÇAĞ'a dil uzatmaya kalkıyorsun?

Ayarı bozuk diline sahip ol! Önce şunu bil; biz Bozkurtuz.. Hırlamak, havlamak, diş göstermek, ısırmak senin ihtisas alanına giriyor.

Şunu da kafana sok: Sen ve senin gibiler kabul etmese bile YENİÇAĞ, Türk milliyetçilerinin sesi, milli direnişin kalesidir. Yayın politikası ve yazarlarının dünya görüşü ortadadır.

2002'den beri MHP'yi yöneten zihniyete karşı çıktık ve zaman bizi haklı çıkardı: MHP'yi iktidar ve Türkiye'yi yönetme iddiası olmayan bir parti haline getiren siz... AKP'ye iktidar yolunu açan siz... Abdullah Gül'e Cumhurbaşkanlığı yolunu açan siz...

TC'nin, Andımızın kaldırılmasına ses çıkarmayan siz... Tayyip Erdoğan'a tek adamlık yolunu açan siz... İmralı canisinin avukatlarıyla görüşmesi tartışılırken “Bana sorarsanız avukatıyla görüşsün” deyip yolu açan Doktor Devlet Bahçeli sizin genel başkanınız...

Öcalan'ın mektubunu "HDP’nin istismarına müdahale etmek maksadıyla tarafsızlık çağrısı yapmıştır" diye yorumlayan da bilge lideriniz Doktor Devlet Bahçeli...

İttifak ortağınızın oy hırsıyla şehitlerimizin eli kanlı katillerinden Osman Öcalan'ı devlet televizyonuna çıkarmasına da boyun eğip seyreden siz... Bu kafa ve zihniyetle mi Türk milliyetçilerinin temsilcisisiniz?

Türk milliyetçileri 23 Haziran'da Cumhur İttifakı'na oy vermeyerek Öcalan'ın mektubunu "tarafsızlık çağrısı" diye yorumlayarak akıllarıyla alay etmeye kalkışanların cezasını kesti. Önümüzdeki seçim MHP yönetiminden tasfiye olacaksınız.
Türk milliyetçiliği tarihinde kara bir leke olarak kalıp, ihanet edenler olarak değerlendirileceksiniz!"

1-051.jpg2-034.jpg3-016.jpg4-008.jpg

5-004.jpg6-002.jpg7-003.jpg8-004.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar