Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a dikkat çeken yanıt

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a dikkat çeken yanıt
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dün basın toplantısı düzenleyerek Trabzonspor ile ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a yanıt verdi.

Bugün saat 14:61'de açıklama yapacağını belirten Ağaoğlu, "Trabzonspor her zaman gelir ve giderleri kuruşuna kadar açıklıyor. Görünen o ki söylediklerimiz anlaşılmamış. Bir kez daha ellerine vereceğiz, oradan okusunlar" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu'nun açıklamalarının devamı şöyle:

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK"

"Yıllarca hayatları gizli kapılar arkasında, gizli kapaklı işler yapanların bakış açıları bunlar. Bu söylemlerle alakalı olarak suç duyurusunda bulunduk. Devam eden süreçte birtakım beyanatlar verildiğinde bu beyanatların kimler tarafından verildiği ortaya çıkıyor. Siz gelirinden fazla harcarsanız, kulübün biri de 30M'a oyuncu satıp, 10M'u harcayıp takım maliyetini 20M'a düşürürse, siz de kendi yapamadıklarınızı bunlara bağlarsanız..."

CENGİZ: FENERBAHÇE'YE OLUYOR 

Diğer yandan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verdi. Cengiz, "Ali Koç'un açıklamalarına çok üzüldüm! Oyun oynanırken kural değişmez sözü genel bir sözcüktür ve doğru sözcüktür! Play-off çıkarıldı dedim, yalan söylüyorsunuz denildi. Ben bu sözcüğü kulüp başkanına yakıştıramıyorum. Kural, TFF ve yayıncı kuruluş tarafından değiştirilmiştir. Peki, o dönem benim bu konu hakkında yalan söylediğimi iddia eden rakip kulübün başkanına soruyorum. Sizi neden rahatsız etti bu açıklama? Fenerbahçe'ye ne oluyor. TFF'nin oyun oynanırken kural değişikliği yapmasını neden  savunuyorsunuz? Bunu anlamıyorum. Siz bu karara müdahil mi oldunuz? Play-off oynanmasına siz mi ön ayak oldunuz? Biz kural değişti, boynumuz kıldan ince çıkar oynarız dedik. Çıktık şampiyon da olduk" dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar