Afyonkarahisar'da  Mehmet Meydan, eşi ve oğlunu tabancayla öldürüp, intihar etti iddiası

Afyonkarahisar'da  Mehmet Meydan, eşi ve oğlunu tabancayla öldürüp, intihar etti iddiası
Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Dadak köyünde Hanife Meydan (36) ve oğlu Egemen Meydan (2) oturdukları evde tabancayla vurulmuş halde, Mehmet Meydan (47) ise evin merdiven boşluğunda kabloyla asılı halde ölü bulundu. İlk belirlemelere göre Mehmet Meydan’ın eşi ve çocuğunu öldürüp, intihar ettiği iddia edildi.

Dadak köyünde oturan Mehmet Meydan ve eşi Hanife Meydan çiftinin dağda çobanlık yapan 2 çocuğu, anne ve babalarından haber alamayınca komşulardan yardım istedi. Eve gelen komşular Hanife Meydan ve oğlu Egemen Meydan’ın tabancayla vurulmuş halde, Mehmet Meydan’ın ise merdiven boşluğunda kabloyla boynundan asılmış halde cansız bedeniyle karşılaştı. Komşuların haber vermesi üzerine eve gelen jandarma ekipleri, Mehmet, Hanife ve Egemen Meydan’ın cansız bedenleri üzerinde ve olay yerinde incelemede bulundu. İlk belirlemelere göre Mehmet Meydan’ın olay yerinde bulunan tabancayla eşi ve oğlunu öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili geniş kapsamlı inceleme başlatıldı. (DHA)

esi-ve-oglunu-tabancayla-oldurup-kendini-asarak-intihar-etti-iddiasi-7456-dhaphoto1.jpgesi-ve-oglunu-tabancayla-oldurup-kendini-asarak-intihar-etti-iddiasi-7456-dhaphoto2.jpgesi-ve-oglunu-tabancayla-oldurup-kendini-asarak-intihar-etti-iddiasi-7456-dhaphoto4.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar