Afyonkarahisar'da çiğköfteci Y.K.'yı darp eden G.Ş. serbest bırakıldı!

Afyonkarahisar'da çiğköfteci Y.K.'yı darp eden G.Ş. serbest bırakıldı!
Afyonkarahisar'da sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Y.K.'yı yumruklayıp darbeden G.Ş. işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Sosyal medya G.Ş.'nin serbest bırakılmasının ardından ayağa kalktı.

Afyonkarahisar'ın İstiklal Mahallesi'ndeki çiğ köfteci dükkanına 23 Şubat Salı günü gelen ve alkollü olduğu iddia edilen G.Ş., çalışan Y.K.'ye saldırdı. İddiaya göre, acısız çiğ köfte isteyen G.Ş. siparişin acılı geldiğini öne sürerek Y.K.'ye tattırdıktan sonra darbetmeye başladı. Olayın ardından Y.K. darp raporu alarak müşteriden şikayetçi oldu. Yaşadığı olayın ardından Y.K.'nin işi bıraktığı da öğrenildi.

 

 

 

 

 

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki aldı. 


'ŞİKAYETTE BULUNDUK'

İşletme Müdürü Turgut Tosun, "Salı günü akşam saatlerinde çalışanımız Y.K. alkollü bir müşteri tarafından hakaret ve darba uğradı. Gerekli işlemleri yaptık. Darp raporu alındı, şikayette bulunuldu. Sonucu bekliyoruz. O saatlerde olduğu için bir de çalışanımız, şahsın alkollü olduğunu anlayınca alttan almak zorunda kalmış, mecburen kabul etmiş içeriye. O yüzden olanlar olmuş. Hiçbir husumetimiz yok, zaten tanımıyorum kendisini" dedi.

GÖZALTINA ALINIP, BIRAKILDI

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Y.K.'yı yumruklayan G.Ş.’yi yakalayıp, gözaltına aldı. Polis merkezinde ifadesi alınan G.Ş. işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar