Afyonkarahisar'da 4 yıldır şehit ailelerine ücretsiz hizmet veriyor

Afyonkarahisar'da 4 yıldır şehit ailelerine ücretsiz hizmet veriyor
Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde balık restoranı işletmecisi 40 yaşındaki Ramazan Doğan , yaklaşık 4 yıldır şehit ailelerine ücretsiz hizmet vermesi takdir topladı.

Şehit ailelerine ücretsiz hizmet veriyor

Restoranına gelen şehit ailelerinden ücret almayan Doğan, "Onlar bizler için şehit oldu. Ben de işim nedeniyle bu kararı aldım" ifadelerini kullandı.

Çay çevre yolunda balık restoranı işleten Ramazan Doğan, şehitlerin ailelerine destek olmak, acılarını paylaşmak ve moral vermek için, yaklaşık 4 yıl önce şehit ailelerine ücretsiz hizmet uygulaması başlattı. O günden beri şehit ailelerinden ücret almayan Ramazan Doğan, restoranın girişine, 'Bu iş yerinde şehit ailelerine hizmet ücretsizdir. Bedeli şehitler tarafından ödenmiştir' yazılı tabela astırdı.

"İŞİM NEDENİYLE BU KARARI ALDIM"

​2 çocuk babası Ramazan Doğan, "Suriye'de, Libya'da ve terör örgütleriyle yaptığımız mücadelede şehit düşen askerlerimizin ailelerine 'nasıl bir yardımda bulunabiliriz' diye düşünürken bu uygulamayı başlattım. Elimden başka bir şey gelmiyor. Onlar bizler için şehit oldu. Ben de işim nedeniyle bu kararı aldım" dedi.

Şehit ailelerinden olumlu tepkiler aldığını kaydeden Ramazan Doğan, "Çok sayıda teşekkür alıyorum. Şehit düşen görevlilerimizin annelerinin, babalarının acılarını derinden paylaşıyorum. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar