Afgan babadan aile katliamı: Önce karısı, ardından ise iki kızını öldürüp aşağıya atladı

Afgan babadan aile katliamı: Önce karısı, ardından ise iki kızını öldürüp aşağıya atladı
Türkiye'de Afganistan uyrukluların karıştığı şiddet olaylarına bir yenisi Aksaray'da eklendi. Aksaray'da cinnet getirerek, eşini bıçakla, 2 kız çocuğunu da 3. kattaki evlerinin balkonundan aşağıya atarak ölümüne sebep olan ve aynı balkondan atlayarak intihar eden Mohammed Hossein Sultanı (35) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AKSARAY'DA AFGAN DEHŞETİ! AİLESİNİ KATLEDİP BALKONDAN ATLADI

İddiaya göre; ailevi nedenlerden dolayı eşi Gol Bibi Sultanı (26) ile tartışan yabancı uyruklu Mohammed Hossein Sultanı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet getirerek mutfaktan aldığı bıçakla karısını 5 yerinden bıçakladı.

2 ÇOCUĞUNU BALKONDAN ATTI

Ardından Meryem Sultanı (4) ve Merveh Sultanı (3) yaşındaki 2 kız çocuğuna yönelen Afganistan uyruklu baba, çocuklarını oturdukları 3. kattaki evlerinin balkonundan aşağıya attı. Yaşanan olay sonrasında kendisi de aynı balkondan atlayan Hossein Sultanı çağırılan sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında ambulans ile hastaneye götürüldü. 

Hastaneye kaldırılan anne ve 2 kız çocuğu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KENDİSİ DE ÖLDÜ

Ağır yaralanan ve hastanede tedavisi süren baba Mohammed Hossein Sultanı de bugün hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor. (İHA & DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar