Adliye bahçesini mesken tutmuştu... Karga Rıfkı'yı iş insanı sahiplendi

Adliye bahçesini mesken tutmuştu... Karga Rıfkı'yı iş insanı sahiplendi
Marmaris'teki adliye binası bahçesini mesken tutan, görevli personel tarafından 'Rıfkı' adı verilen karga, sosyal medyadaki görüntülerini izleyen iş insanı tarafından sahiplenildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi'ndeki adliye hizmet binasının bahçesine, bir süre önce gelen karga ilgi gördü. Çevredekilere aldırış etmeyen karganın aç olacağını düşünen görevli polis memurları, bir köşeye plastik kap içine darı ve su koydu.

Darıyı yiyip, suyu içen karga, rahat tavırlarıyla dikkati çekti. Polis memurunun 'gel' komutuna da uyan karga, çevrede gezindi. Adliye bahçesindeki banklarda oturan vatandaşların yanına giden ve dolaşan karga, bir daha buradan ayrılmadı. Polis memurlarının 'Rıfkı' adını verdikleri karganın hareketleri, tebessüm ettirdi. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler, yoğun ilgi gördü.

is-insani-adliye-bahcesini-mesken-tutankarga-rifkiyi-sahiplendi-4318-dhaphoto4.jpg

Sosyal medyada paylaşımları gören Erdal Ergen adlı bir iş insanı, polis memurlarından izin alarak kargayı sahiplenmek istedi. Kafesle adliyeye gelen iş insanı, kargayı alarak birçok hayvanı beslediği villasına götürdü. İş insanı Ergen, "Evimde 2 köpeğim ve kedim var. Karganın burada olduğunu öğrendim. Polis arkadaşlar izin verdi ve alarak onun daha rahat ortamda serbestçe dolaşarak beslenmesini sağlayacağım" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar