Adları Paramount Hotel ile anılan Botır Rakhimov ile Cihan Ekşioğlu yemekte bir araya geldi

Adları Paramount Hotel ile anılan Botır Rakhimov ile Cihan Ekşioğlu yemekte bir araya geldi
Türkiye’nin gündemini uzun süre meşgul eden Paramount Hotel ile adları anılan iki gizemli isimin geçtiğimiz akşam İstanbul Kuruçeşme’de bulunan Mandarin Oriental Otel’de bir araya geldiği ortaya çıktı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videolarla gündeme gelen Paramount Hotel’e “çöktükleri” iddia edilen Özbek asıllı Botır Rakhimov ve iş insanı Cihan Ekşioğlu’nun İstanbul’da ünlü bir restoranda yemekte buluştuğu ortaya çıktı.

Cihan Ekşioğlu ve Botır Rakhimov’un otelin ünlü restoranı Novikov’da beraberindeki bir grupla akşam yemeği yediği ortaya çıktı. Cihan Ekşioğlu ve Botır Rakhimov’un geç saatlere kadar restoranda kaldıkları öğrenildi.

NELER KONUŞULDU?

Medyatava'nın özel haberine göre, gündemi sarsan Paramount Hotel’i illegal yollarla ele geçirdikleri iddia edilen iki ismin saatlerce kaldıkları ünlü restoranda ne konuştukları merak konusu oldu.

"TANKLA OTELE GİRDİ” İDDİASI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videosunda Paramount Hotel'i gündeme getirmişti.

Peker’in, iddialarının ardından Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Yasemin Victoria Uras çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu.

Uras, "Kırmızı bültenle aranan, Rus mafyasının parasını akladığı iddia edilen Özbek asıllı Botır Rakhimov otelimizin üstüne çöktü. " şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Yasemin Uras, Cihan Ekşioğlu’nun babası Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini iddia etmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar