Adana'da taksici müşteriyi götürmem deyince ortalık karıştı

Adana'da taksici müşteriyi götürmem deyince ortalık karıştı
Adana'da sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde cebindeki 10 lira ile evine gitmek isteyen Ünal U.(32), taksiciden olumsuz yanıt alınca taksiyi alıp kaçtı. Ünal U. ertesi gün geldiği durağın yanındaki markette, polisler tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Adana'da akıllara durgunluk veren olay!

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesinde 4 Aralık'ta meydana geldi. İddiaya göre Kısıtlamasının başladığı saatlerde Ünal U. taksi durağına gelerek 10 lirası olduğunu eve gitmek istediğini söyledi. Taksicilerden olumsuz yanıt alınca da durakta kontak anahtarı üzerinde olan taksiye binip, uzaklaştı. İhbar üzerine polis ekipleri inceleme başlattı.  Taksi terk edilmiş halde bulundu. Polisler yakındaki markete girerek güvenlik kamerasını inceleme başladı. Görüntülerde şüpheliyi gören polisler marketten çıktıkları sırada gelen Ünal U. ile karşılaştı. Ünal U., gözaltına alındı.

 

 

 

'TAKSİMETREYİ AÇMADIM'

Market sahibi Ferdi Şen, "Polisler, Ünal U. ile göz göze geldiler. Polis, ‘Neden taksiyi çaldın? diye sorunca, '10 lira param vardı. Taksiciler beni götürmeyince ben de kendi kendimi götürdüm’ dedi.  Bir de polislere ‘taksimetreyi açmadım’ diye cevap verdi. Daha sonra karakola götürüldü’’ diye konuştu.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar