Adana'da Sezai Y. önce kaçtı yakalanınca polise dedikleri pes dedirtti!

Adana'da Sezai Y. önce kaçtı yakalanınca polise dedikleri pes dedirtti!
Adana'da metro istasyopnu önünde kendisine zarar veren polisleri görünce de nişanlısını da yanına alıp motosikletle kaçan Sezai Y. kovalamaca sonucu yakalandı.

Adana merkez Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda hareketli anlar yaşandı. Metro istasyonu önünde kendisine zarar veren bir kişi ihbarı üzerine, bölgeye polis ekibi sevk edildi. Kendisine zarar verdiği öne sürülen Sezai Y., olay yerine sevk edilen polisleri fark edince nişanlısını da yanına alıp, motosiklet ile kaçmaya başladı. Polisin 'dur' ihtarına uymayan Sezai Y., Mersin yönünde kaçışını sürdürdü. 

adanada-motosikletle-5-kilometre-kacti-yakalaninca-polis-benim-bas-tacim-dedi-4292-dhaphoto7.jpg
 

ÇIKMAZ SOKAKA GİRDİ

Yeşiloba Mahallesi'nde kendisini polis ekiplerini atlatmak isteyen şüpheli, motosikletini bulvar üzerinde ters şeritten sürmeye başladı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan şüpheli, çıkmaz sokağa denk gelince kıskıvrak yakalandı.

adana-001.jpg


Nişanlısı ile birlikte gözaltına alınan Sezai Y., kendisini görüntüleyen gazetecilere "Polis benim baş tacım, devlet başımın tacı. Devlete başkaldırmıyorum, Ben devletimi seviyorum" dedi. Şakirpaşa Polis Merkezi'ne götürülen Sezai Y.'ye trafik yönünden ve korona virüs tedbirlerini ihlalden, nişanlısına ise sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden para cezası kesildi. 

adanada-motosikletle-5-kilometre-kacti-yakalaninca-polis-benim-bas-tacim-dedi-4292-dhaphoto4.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar