Adana'da marketteki soyguncuyu turşu kavanozu ile engelledi

Adana'da marketteki soyguncuyu turşu kavanozu ile engelledi
Adana'da bir markete hırsızlık için giren Caner Aydın (28), kasiyere ekmek bıçağı doğrultarak kasayı açmasını istedi. Bu sırada diğer market çalışanı Ercan T. (42) olayı görerek hırsızı engellemek için turşu kavanozunu fırlattı. Panikleyip kaçan adamı polisler kısa sürede yakaladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Adana'da 21 Kasım'da Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Adalet Caddesi’ndeki bir markette hırsızlık olayı yaşandı. Markete alışveriş için giren ve parfüm alıp kasaya gelen Caner Aydın,ceketinin içerisinden çıkardığı ekmek bıçağını kasiyer Nur Sima Y.’ye (20) doğrultarak, kasayı açmasını istedi. Kasiyer Nur Sima ise hırsıza direnerek kasayı açmadı. Hırsız kasiyerin üzerien yürüdüğü anlarda olayı fark eden diğer market görevlisi Ercan T. market rafından aldığı turşu kavanozunu soyguncuya attı. Korkarak şoka giren kasiyer Nur Sima Y.’yi, market çalışanları sakinleştirdi.


Turşu kavanozunun başına isabet etmesiyle panikleyen soyguncu marketten hızla uzaklaştı. Market ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelinin Caner Aydın olduğunu belirledi. Polis, marketten çıktıktan sonra olayda kullandığı bıçağı Seyhan Nehri’ne atan şüphelinin, dolmuşla önce babaannesinin evine gittiğini, ardından da merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’ndeki eve gittiğini belirledi. Şüpheli, evine düzenlenen baskında yakalanıp, gözaltına alındı.


MARKET ÇALIŞANINI TEBRİK ETTİ

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüpheli Caner Aydın’ın, ifadesinde, “Paraya ihtiyacım vardı. Olay günü arkadaşlarımdan borç para alarak, içki içtim. Daha sonra markete girip, kasadaki kadına bıçak gösterip, 50 lira istedim. Başıma kavanoz isabet edince de market çalışanını tebrik edip, olay yerinden kaçtım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Caner Aydın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Yaşananlar, markette bulunan güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar