Adana'da kadın cinayeti: Tuğba Keleş öldürüldü

Adana'da kadın cinayeti: Tuğba Keleş öldürüldü
Adana’nın Kozan ilçesinde Erdoğan Küpeli isimli erkek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i (35) çalıştığı markette başından tabancayla vurarak öldürdü.

Bir kadın daha öldürüldü!

Adana’nın Kozan ilçesinde Erdoğan Küpeli isimli erkek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i (35) çalıştığı markette başından tabancayla vurarak öldürdü. Erdoğan Küpeli daha önce de Gülay Mübarek'i 4 yıl boyunca sosyal medya üzerinden şiddete maruz bırakmıştı.

Hatay’da özel sektörde halkla ilişkiler alanında çalışan Gülay Mübarek'i, sosyal medya üzerinden 4 yıl boyunca şiddete maruz bırakan, ölüm ve tecavüz etmekle tehdit eden Erdoğan Küpeli isimli erkek bu kez de, Adana'da arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren Tuğba Keleş isimli kadını çalıştığı markette başından tabancayla vurarak öldürdü.

Keleş'i katleden Küpeli aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek´i 4 yıl boyunca sosyal medya üzerinden taciz ve tehdite maruz bıraktığı gerekçesiyle gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi'ne koyuldu.

DAHA ÖNCE DE AYNISINI GÜLAY MÜBAREK'E YAPMIŞTI

DHA'nın haberine göre; Küpeli, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, bugün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi´ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş´i tabancayla başından vurdu. Keleş ağır yaralanırken, Küpeli aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Tuğba Keleş ve Erdoğan Küpeli, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Keleş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tedavi altına alınan Erdoğan Küpeli´nin de hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.


Adana’nın Kozan ilçesinde Erdoğan Küpeli, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i çalıştığı markette başından tabancayla vurarak öldürdü. Küpeli'nin daha önce senelerce tehdit ettiği Gülay Mübarek olaya isyan etti. 

 


 "BU ADAM KADİL DEDİM"

Twitter hesabından paylaşım yapan Mübarek, şu ifadeleri kullandı:

"Ölüyorum üzüntüden sinirden. Erdoğan Küpeli,Tuğba Keleşi vurmuş, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış. Erdoğan Küpeli 4 yıl boyunca beni taciz ve tehdit etmişti uzun mücadele sonunda 8 yıl 6 ay ceza almıştı ama ceza daha onanmadığı için tutuksuzdu. Bugün Tuğba'yı vurdu.

Bu adama bana yaptıkları için 8 yıl 6 ay ceza verdiniz ama tutuklamadınız. O da bundan cesaret alarak uzun süredir taciz ve tehdit ettiği Tuğba Keleş'i vurdu. Kendine de sıkmış umarım geberirsin Erdoğan Küpeli. Tuğba, sana söz sen iyileş beraber saracağız yaralarımızı.

Erdoğan Küpeli'nin vurduğu Tuğba 1 ay önce bana yazmış ama öyle yoğun ki dm görmemişim. Daha dün başka iletişim kanallarından bana ulaşmaya çalıştı, biz bugün konuşacaktık Tuğba ile. Konuşup neler yapabiliriz diye bakacaktık . Tuğba bugün vuruldu Erdoğan Küpeli vurdu onu.
 
Ben söyledim bu adam katil dedim.Beni öldürmeye geldi 4 sefer dedim. 4 sene içinde 5 kere ev değiştirdim ben. Bu adam beni bulsaydı beni de vuracaktı. Yaşıyor olmamın tek sebebi sadece şans. Tuğba'yı vurdu ama katil Erdoğan Küpeli. Tutuklamak için yeterlidir umarım.

4 yıl boyunca mücadele etmediğin alan ve kişi kalmıyor. Dünyayı alıyorsun karşına, tırnaklarınla kazıya kazıya ceza aldırıyorsun ama hukuk sana diyor ki sen biraz daha dışarda kal bak bakayım taciz edecek vuracak kadın kalmış mı?"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar