Acun Ilıcalı'nın yeni projesi 'çalıntı' mı? Bomba detay ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi 'çalıntı' mı? Bomba detay ortaya çıktı
Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu için belirlediği "Exxen" ismi ile ilgili Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan bomba iddia geldi.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen'e ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Altaylı, aynı gazetede köşe yazarlığı yapan Kübra Par'ın "tutmaz bu iş" yorumunu hatırlatarak, "Acun bir sihirbaz ama Exxen isminin Exxon'dan araklandığı çok belli" dedi:

"EXXEN MARKASININ ARAKLANDIĞI ÇOK BELLİ"

"EXXEN markasının Amerikan petrol şirketi EXXON’dan araklandığı çok belli. Standart Oil of New Jersey antitröst yasaları gereği bölünürken, bu ismi almıştı. Aslında EXON olacaktı ama Exon soyadlı bir vali olduğu ortaya çıkınca bir X daha eklemişler ve iki X’in yan yana geldiği tek kelime olarak birinin adına toslama ihtimalini ortadan kaldırmışlardı. EXXEN adı belli ki oradan esinlenme. Ama Türkiye’de bu EXXON’dan ilk esinlenme değil ne yazık ki!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yeni dijital platformumuz @exxen ’de yakında beraberiz.. #Exxen

Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi ()

"DAHA ÖNCE FİLLİ BOYA KULLANDI"

Aynı EXXEN markası daha önce Fili Boya’nın bir ürününde kullanıldı. Filli Boya Exxen olarak. Belli ki, şimdi de Acun’a bu markayı geçirmiş reklamcısı. Filli Boya dava açıp “Bu benim markam” der mi bilmiyorum. Ama bildiğim şudur.  Filli Boya’nın reklamlarını yapan “C ve D sosyoekonomik gruplarının” reklamcısı Ali Taran, Acun’un da yakın dostu ve aynı zamanda reklamcısı."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar