Acun Ilıcalı'nın saplantılı hayranından olay sözler!

Acun Ilıcalı'nın saplantılı hayranından olay sözler!
Acun Ilıcalı'nın saplantılı hayranı Reşat Özkan gazeteci Bilal Özcan'a olay açıklamalar yaptı, Şeyma Subaşı'na da demediğini bırakmadı.

İlk olarak Nihat Hatipoğlu'nun Ramazan Özel programında sorduğu soru ile gündem olan Acun Ilıcalı'nın saplantılı hayranı Reşat Özkan, gazeteci Bilal Özcan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Özkan, programda olay açıklamalar yaparak Ilıcalı'ya meydan okurken Şeyma Subaşı hakkında da demediğini bırakmadı. 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı hakkında konuşan takıntılı hayran Reşat Özkan, şunları söyledi:

Annelik görevini iyi yapmıyor:

''Şeyma, annelik görevini çok iyi yapmıyor bence. Var Mısın Yok Musun'da ilişkilerinin başlaması sonra Melisa'nın olması sonra da ayrılmaları insana bazı şeyler düşündürüyor. 

Gece kulüplerindeydi: 

''Şeyma Subaşı güzel bir kadın ama yaptığı davranışları uygun bulmuyorum. Zaten Acun'la evliyken Şeyma gece kulüplerindeydi ve bu işin biteceği belliydi.''

İşte o olay sözler

Hiçbir kadının Ilıcalı'ya layık olmadığını söyleyen Reşat Özkan sözlerine şöyle devam etti:

Para göz...: "Acun'un hayatına girecek kişi para göz olmamalı, her konuda Acun'a destek olmalı, Acun'un kızlarına annelik yapmalı ve ona ayak durmalı.

Acun'u hak eden yok: ''Ama böyle birini bulmak zor bence. Şu an gördüğüm kadınlardan Acun'u hak eden biri yok."

Ilıcalı'nın karşısına çıkmak istediğini söyleyen Reşat Özkan, Ilıcalı'ya şu sözleriyle meydan okudu:

Karşına çıkacağım: "O Ses Türkiye'ye geleceğim ve sizinle orada göz göze geleceğiz. O zaman ne yapacaksınız? Orada tüm benliğimle karşınıza çıkacağım. Böyle hak etmeyen insanları programınıza çıkardınız, bana 5 dakikanızı ayırmadınız." 

Nihat Hatipoğlu'nun programında neler söylemişti? 

Sahur programında Nihat Hatipoğlu'na soru sormak için mikrofonu eline alan genç, "Ben küçüklüğümden beri Türkiye'deki ünlü birini çok seviyorum. 10 yıldır bu programı izliyorum bu soru daha önce sorulmadı. Ona olan sevgimi ve onun için yaptıklarımı kalbinde hissetmesi için bir dua var mı? Bu kişi de Acun Ilıcalı, kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor" diyerek herkesi şoke etmişti. 

Gelen soru karşısında birkaç saniye cevap veremeyen Hatipoğlu, "Allah Acun'a yardım etsin. Allah seni de hayırlı işlerle uğraşmanı nasip etsin. Delikanlımız, gencimiz, evladımız gönlünden geçeni söylüyor. Acun'u bir abi gibi seviyor" diyerek cevap vermişti. 

Acun Ilıcalı'nın yaptığı kaza sonrası neler söylemişti?

Acun Ilıcalı'nın ölümden döndüğü kazayı yapmasının ardından ise hayran genç, 2. Sayfa'nın Instagram sayfasındaki kaza haberinin altına yaptığı şu yorum ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu:

"Defalarca dedim bir kere olsun benimle görüş Acun abi diye, o umursamadı. Ben de ona dedim ki 'Siz de ölümlüsünüz araya hep korumalar girdi sizi ölmeden bir kere olsun görmek istiyorum' dedim ama o hep umursamadı, ölmeyecekmiş gibi davrandı." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar