Acun Ilıcalı'dan Uğur Yılmaz Deniz açıklaması

Acun Ilıcalı'dan Uğur Yılmaz Deniz açıklaması
TV8'de yayınlanan Masterchef programında Uğur Yılmaz Deniz adlı yarışmacının ekran önünde ağlatılarak diskalifiye edilince kanal ve juriler büyük tepki almıştı. Acun Ilıcalı, yarışmacı hakkında açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef Uğur açıklaması!

MasterChef programında yarışmacı olan Uğur Uğur Yılmaz Deniz, geçmişte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle diskalifiye oldu. Deniz'in ekran önünde ağlatılarak diskalifiye edilmesi sosyal medyada büyük eleştiri topuna tutulmuştu. Eleştirilerin ardından Acun Ilıcalı, Ahmet Hakan'a konuşarak açıklama yaptı.

Ahmet Hakan köşesinde yazdığı metne göre Acun Ilıcalı şunları aktardı: "Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık.


Uğur’u ekranda uğurlarken... Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık. Amacımız Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu amacımızı sağladık.


Biz her zaman yarışmacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Mutluluğunu da ifade ediyor. Tüm toplumu etkileyen samimi pişmanlıktan sonra Uğur bu konuyla ilgili bir mağduriyet yaşarsa ben yanında yer alırım.” 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar