Acun Ilıcalı'dan bomba iddia: Mesut Özil Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Acun Ilıcalı'dan bomba iddia: Mesut Özil Fenerbahçe'ye mi geliyor?
Acun Ilıcalı, kişisel Instagram hesabındaki canlı yayınında Mesut Özil ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü televizyoncu "Mesut Özil, Fenerbahçe'ye getir şeklinde istekler var. Yakında sanki güzel şeyler olabilir diye düşünüyorum. Öyle hislerim var" dedi.

Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in uzun süredir Fenerbahçe ile ismi anılıyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe taraftarlarının Mesut Özil ile ilgili sorduğu sorulara dikkat çeken bir yanıt verdi.

"GÜZEL ŞEYLER OLABİLİR"

Acun Ilıcalı canlı yayında "Mesut Özil, Fenerbahçe'ye getir şeklinde istekler var. Yakında sanki güzel şeyler olabilir diye düşünüyorum. Öyle hislerim var. Mesut'u çok seviyorum. Fenerbahçeliyim.

Bu konuda elimden bir şey gelirse yapacağım. Bu konuda bir çaba içerisindeyiz. Anlatmak isterdim ama çok da anlatamıyorum. Sonra anlatırız. Başkanımız bu konuda zamanı geldiğinde... " şeklinde konuştu.

"ELİMDEN NE GELİRSE YAPARIM"

Ilıcalı sözlerini, "Bildiğiniz gibi kontratlar var, kontratın bitmesi geliyor. Mesut'un kontratı bittiği zaman bence favori Fenerbahçe olur. Çünkü başkanımız Mesut'u getirebilecek bir başkan. Ben de bu konuda elimden ne gelirse yaparım" ifadeleriyle tamamladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil'in kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar