Acun Ilıcalı Netflix'e rakip oldu!

Acun Ilıcalı Netflix'e rakip oldu!
TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı, Netflix'e rakip oluyor. Ilıcalı twitter hesabından yaptığı açıklamada platformunun isminin EXEEN olduğunu açıklarken, "Çok iddialı bir platformla geliyoruz" dedi.

Haber Global'den Samet Cambaz'ın haberine göre, Acun Ilıcalı'ya yakın kaynaklar, proje için kolların sıvandığını ve yazılımsal altyapının kurulmaya başlandığını belirtti. Kaynaklar, kurulacak dijital TV platformunun konsept olarak Netflix ve BluTV'den herhangi bir farkının olmayacağını fakat ağırlıklı olarak yeni yapılacak yarışmalara odaklanacağını aktardı. Platform için yeni yarışmaların yapılacağını belirten kaynaklar, orijinal dizi ve filmlerin de yapılacağını söyledi. Kaynaklar, Cem Yılmaz ile birlikte Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'tan oluşan 3 Adam'a, platform için özel film yapma hedeflerinin olduğunu belirtti. 

BÜTÇE HENÜZ BELİRLENMEDİ 

Platform için ayrılacak bütçenin önümüzdeki haftalarda belli olacağı öğrenilirken, kaynaklar, "Sürecin nasıl ilerleyeceği kararlaştırıldıktan sonra bütçe konusu da netleşecek" diyor.

İSMİ EXXEN OLACAK

Son olarak Ilıcalı bugün twitter hesabından yaptığı açıklamada platformunun  isminin EXEEN olduğunu açıkladı. Çok iddialı bir platformla geldiklerini söyleyen Ilıcalı, "Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz.

sthjstgfj.jpg

'İSİM ÖNERİSİ ALİ TARAN'DAN GELDİ'

Dijital dediğin zaman bambaşka bir dünya. İsmi belli. Ali Taran buldu. Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye'nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum" ifadelerine yer verdi. 

ABONELİK ÜCRETLERİ NETFLİX'E YAKIN OLACAK 

Exxen abonelik ücretleri henüz belli olmasa da Netflix platformuna yakın fiyatların olacağı fakat açılış noktasında büyük sürprizlerin yer alması bekleniyor.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar