Abdurrahman Dilipak'tan iktidara dikkat çeken sözler!

Abdurrahman Dilipak'tan iktidara dikkat çeken sözler!
Pandemi kuralları ve genelgelerinin hukuka uygun olmadığını açıklayan Viranşehir Savcısı Eyüp Akbulut'un görevinden uzaklaştırılmasına yazar Abdurrahman Dilipak tepki gösterdi.

Viranşehir Savcısı Eyüp Akbulut sosyal medyada bir video yayınlayaraki pandemi genelgelerinin hukuka uygun olmadığını açıkladı. Savcı, açıklamalarının ardından görevinden uzaklaştırıldı. Duruma, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak tepki gösterdi.

viransehir-cumhuriyet-savcisi-na-sosyal-medyadan-destek1621430391.jpg

Dilipak, Eyüp Akbulut’la ilgili ‘Bir tripod, bir kamera satışı patlamadan’ başlıklı bir yazı kaleme aldı.

"TUZ KOKARSA YAPACAK BİR ŞEY KALMAZ"

Savcı Akbulut için “Bir yiğit adam çıktı, cesaret gösterdi, milletin sesine kulak verdi, CoVID fitnesinin arkasındaki derin gerçeği ortaya çıkartacak bir adım attı. Bir soruşturma başlattı” yorumunu yapan Dilipak, yazısında özetle şu ifadeleri kullandı:

“Bakın adalet böyle zedelenmeye devam ederse, halk yargıdan umudunu keserse iş ‘ihkakı hak’ noktasına gelebilir. Artık bir örnek de var, bir tripod, bir kamera, konvansiyonel medyanın tamamından daha etkili olabiliyor. Bakın ‘tuz kokarsa’ yapacak bir şey kalmaz. Madem toplumun nabzını tutamıyorsunuz, ‘Tripot ve 4K kamera satışları’nı kontrol edin.

HSK’nın kararı, ‘kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle’ kabilinden bir karar gibi geldi bana. Hukuki olmaktan çok siyasi gibi. Burada asıl hedef, Viranşehir savcısının şahsında bütün savcılardır. Şimdi o savcılar düşünsünler. Haksızlıklar karşısında susanlardan olmayalım. Viranşehir savcısı Allah’a emanet. Allah onu korusun.”


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar