Abdurrahman Dilipak’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert gönderme

Abdurrahman Dilipak’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert gönderme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs ziyaretinde vereceği müjde merakla bekliyordu. Erdoğan'ın müjde olarak külliye ve Millet Bahçesi açıklaması yapmasıyla tepkiler de gecikmedi.

Kurban Bayramı'na kalabalık bir heyetle birlikte Kıbrıs'ta girecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Parlamentosunda yaptığı açıklamada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Burada iki müjde vereceğini söyleyen Erdoğan, canlı yayında müjdelerini de açıkladı. Kıbrıs'ta kullanılan Cumhurbaşkanlığı binasının yetersiz olduğunu söyleyen Erdoğan, müjde olarak bir külliye ve Millet Bahçesi yapacaklarını duyurdu.

Verilen bu müjdelerin ardından sosyal medya üzerinden tepkisini gösteren isimlerden biri de Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak oldu.

Son zamanlarda iktidara dikkat çeken ifadelerle yüklenen Dilipak, verilen müjdelerin beklenen etkiyi yaratmadığını, "KKTC'de  müjde diye birileri toplumu büyük bir beklentiye sokup, sonra meclis, başkanlık binası ve millet parkını teselli ikramiyesi olarak sunarken aceba ne düşündü? İnsanlar ne umdu ne buldu!" ifadeleriyle anlattı.

dilipak-ic-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar