Abdurrahman Dilipak'tan AKP'ye: "Eğer bu krizi yönetemezseniz..."

Abdurrahman Dilipak'tan AKP'ye: "Eğer bu krizi yönetemezseniz..."
AKP'ye yakınlığıyla bilinen Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, hükümete uyarılarda bulunarak "Krizi yönetemezseniz döner sahibini vurur" dedi.

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında AKP'ye uyarılarda bulundu.

'Erdoğan sonrası' başlıklı yazısında hükümetin yol haritası ve yeni kadrolarıyla ilgili kafa karışıklıklarının olduğuna dikkat çeken Dilipak, AKP politikalarının 'belirsizlik' içerisinde olduğunu söyledi.

Medya, STK ve iş dünyası ile 'paralel ilişkiler kurulduğunu' söyleyen Dilipak'ın yazısından öne çıkan kısımlar şöyle:

'HEDEFİNE ULAŞMAYAN BUMERANG GİBİ KENDİNİ VURUR'

"Son zamanlarda çok fazla sağlığı ile Erdoğan, operasyonlarla Süleyman Soylu ve Maliye Bakanı tartışmaların odağındaki isimler. Krizi kontrol edemiyorsanız, döner sahibini vurur. Tıpkı hedefine ulaşmayan Bumerang gibi. Erdoğan’a bu lobi hiç güvenmedi. “Onsuz olmuyor” diye kadroda yer almasına ses çıkarmadılar ama şiir okudu diye siyaset yasağı getirenler onlardı. Daha sonra siyasete taşınmasında da onlar vardı. Fakat işler bekledikleri gibi gelişmeyince o sürecin sonunda 15 Temmuz yaşandı. BOP süreci noktalandı. Şimdi yeni bir süreç örgütlenmeye çalışılıyor."

'İSRAİL SEÇİMLERİNİN ARDINDAN BELLİ OLACAK'

"Eylül ortalarında İsrail seçimlerinin sonucu belli olacak. Sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Dost kim, düşman kim, kim kiminle beraber, daha net belli olacak. Birilerinin Erdoğan sonrasına ilişkin yol haritası daha net belli olacak."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar