Abdurrahman Dilipak bu defa da astrolojiye girdi

Abdurrahman Dilipak bu defa da astrolojiye girdi
Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bu kez de astrolojiye soyunarak, "Dünya Kova burcu ile birlikte kozmik bir evreye giriyor" diyerek dünya nüfusunun bilinçli şekilde insan yoluyla azaltılacağına vurgu yaptı.

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü "Dijital diktatörlük" başlıklı yazısında, siber diktatörlükten bahsederek "Yeni Normal" düzene dikkat çekti. 

Dilipak, "Bilim ve teknoloji kendileri için tartışmasız ve mutlak iyilik vesilesi olarak görenler için bugünkü teknolojik gelişmeler, gelecek adına umut verici gözükebilir. Ama bugün gelinen noktada sistem içi unsurlar bile, bu gidişin insanlığın sonunu getirecek bir felakete kapı aralamasından endişe ediyorlar." ifadelerini kullandı. 

Yeni dünya düzeninden 'Dünya'nın Kova burcu ile birlikte kozmik bir evrene gireceği bilgisini' veren Dilipak'ın dikkat çeken yazısından ilgili bölüm şöyle:

Bu süreci, çok küçük bir lobi kimseye danışmadan kendi başına ve emrivakilerle yönetiyor. Kimseye sordukları yok. Karşı çıkanları kendi mevcut güçleri ile yok edeceklerini düşünüyorlar.

Onların kutsal kehanetleri var. Bir gelecek okumaları var. Dünya Kova burcu ile birlikte kozmik bir evreye giriyor ve bu süreçte dünya, bu kadar nüfusu taşıyamayacak. Onun için bu operasyonlar, insan neslinin varlığını sürdürmesi için zorunlu bir süreç. 8 milyara yakın insandan 500 milyondan fazlasının insanlığın gelecekte varolabilmesi için ya yaşama hakkından vazgeçmesi ya da buna mecbur bırakılması gerek.

Covid, gıda, sağlık, bilişim ve daha birçok gelişme bu kehanete göre şekillendiriliyor. Karar verin, 16 kişide bir kişinin yaşama şansı var. O 15 kişi kim olsun? Nasıl seçilsin bu insanlar!. “Neo Malthusçular”ın dayattıkları tercihin temelinde bu var. Bu senaryoda (Haşa) Allah’a yer yok. Buna karar verecek olan yapay zeka olmalı. Yöntemi de o belirlemeli. Sonuçta reset düğmesini PDR3’e verecekler. Sürecin sonunda geride kalan 500 milyon insan tekrar yapay zekanın kontrol anahtarını yeniden kendi ellerine alıp, “3. Normal düzen”e geçecekler.

“3. Normal düzen”, bu büyük savaş  /kıyımdan sonra olacak. Hrıstiyanlar İsa Mesih’in dönüşünü bekliyor. 3. Normal zamana geçiş Yuhanna vahyinde 7x7=49 bölümde anlatılır. Gog-Magog’u, Armegedon’u, Anti Chirist’i bekliyor. Yahudiler Meşiyahı, Müslümanların tamamı Yecüc-Mecücü, Sekineyi, Dabbetül Arzı, birçoğu Mehdi, Mesih ve Deccal, Melheme-i Kübrayı bekliyor.

Siz ne bekliyorsunuz? 

Selâm ve dua ile.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar