Abdurrahim Albayrak'ın hamilelik karşılaştırması tepki çekti

Abdurrahim Albayrak'ın hamilelik karşılaştırması tepki çekti
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir televizyon programında yaptığı hamilelik karşılaştırması üzerinden gündeme oturdu. Albayrak'ın kadınlara yönelik sözleri sosyal medyada tepki topladı.

Hamilelik karşılaştırması tepki çekti

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Diyanet TV’de katıldığı Ramazan programında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Korona virüse yakalandığı dönemde yaşadıklarını anlatan Albayrak, kadınlara yönelik tartışma yaratan ifadeler kullandı.

Sarı kırmızılı kulübün yöneticisi, “Şimdiki kadınlara bakıyorum, her gün kontrole gidiyorlar, bilmem kaç ay kala çalışma olmuyor, o günkü kadınlar hem çay topluyor, hem gidiyor doğum yapıyor, bebeği eline alıp geliyor, akşam eve gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

İşte Albayrak’ın gündem yaratan açıklamaları:

“Annem o kadar çalışkan bir kadındı ki, bir Ramazan günü iftara doğru annemin de sepeti çok doluyordu, 70-80 kilo oluyordu ki çayı çok satalım. Annem ‘sen çayları sat geleceğim’ dedi.

Annem gitti, çayları sattım, baktım annem geliyor, elinde bir bebek. ‘Anne bu ne?’ dedim, annem gitmiş, hamile haliyle beraber, 4-5 saat sonra doğum yapacak anneciğim doğum yaptı, bebeği verdiler kucağına, ‘al sana kız kardeş getirdim’ dedi. Şimdiki kadınlara bakıyorum, her gün kontrole gidiyorlar, bilmem kaç ay kala çalışma olmuyor, o günkü kadınlar hem çay topluyor, hem gidiyor doğum yapıyor, bebeği eline alıp geliyor.

Yüce Allahım, ülkemiz nerelerden nerelere geldi, şükretmeyi bilmemiz lazım, Allah şükredenlerden eylesin bizi.”


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar