Abdullah Avcı'nın ayrılığı da Beşiktaş'a çare olmadı

Abdullah Avcı'nın ayrılığı da Beşiktaş'a çare olmadı
Beşiktaş'ta kötü gidişata dur demek için yolların ayrıldığı Abdullah Avcı'dan sonra da takımdaki düşüş devam etti. Siyah beyazlılar, Göztepe karşısında da şansızlığını kıramadı.

Beşiktaş'ta kötü gidişat devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından ilk kez bir karşılaşmaya çıkan siyah beyazlılar, Göztepe karşısında da istediğini bulamadı.  Üst üste resmi maçlarda 6 maçlık bir galibiyet serisi yakaladıktan sonra 12 Aralık 2019’da Avrupa Ligi grubunda Wolves deplasmanından 4-0’lık yenilgiyle ayrılan Siyah-Beyazlılar, kabus gibi bir serinin fitilini de ateşlemiş oldu.

ŞANSIZLIK DEVAM EDİYOR 

Bu maç dahil üst üste 4 maçtan mağlubiyetle ayrılan Kara Kartal, kötü seriye ligde Gençlerbirliği’ni 4-1 yenerek son verdi.  Ancak bu galibiyetin hemen ardından Beşiktaş, kupadaki iki Erzurum maçı ve ligdeki Sivas yenilgisiyle birlikte dün de Göztepe deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Böylece Kartal, son 9 resmi maçında tek galibiyet ve 8 mağlubiyet elde etmiş oldu. Bir an önce ayağa kalkmak zorunda olan Siyah-Beyazlılar’ın bir sonraki rakibi deplasmanda Çaykur Rize olacak.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar