ABD'li oyuncu Ashley Judd'in kabus dolu anları! Saatlerce yardım bekledi

ABD'li oyuncu Ashley Judd'in kabus dolu anları! Saatlerce yardım bekledi
ABD'li oyuncu Ashley Judd, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde ıssız bir ormanda düşüp, bacağını dört yerden kırdı. Tek başına saatlerce yardım bekleyen oyuncuyu halk kurtardı. 55 saatte hastaneye ulaştırılan Judd, iç kanama tehlikesi geçirdi.

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi ve ünlü oyuncu Ashley Judd, Bonobo (cüce şempanze) koruma programı kapsamında gittiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde beklenmedik bir kaza geçirdi. Judd, ormanda düşerek bacağını dört yerden kırdı.

75757575.jpg

52 yaşındaki oyuncu, adeta film gibi bir operasyonla kurtarıldı. O anları Instagram hesabından paylaşan ABD'li oyuncu, gazeteci Nicholas Kristof'un canlı yayınında yaşadıklarını anlattı.

6-024.jpg

'HİÇBİR PROFESYONEL YARDIM YOKTU'

Ashley Judd, karanlıkta bir ağaca takılıp düştüğünü ve bunun sonucunda bacağını kırdığını söyledi. Judd, yardım gelmesini beklerken şoka girdiğini belirtti. Oyuncu, talihsiz kazadan tam 5 saat sonra, kendisini yerlilerin hiçbir profesyonel yardımın ulaşmadığı ıssız ormanda bulduğunu açıkladı.

5-049.jpg

HASTANEYE ULAŞMASI 55 SAAT SÜRDÜ

Aktris, hareket edemediği için bir bambu dalı ve çarşaftan yapılan sedye ile taşındığını, hastaneye ulaşmasının ise 55 saat sürdüğünü belirtti. Judd, kurtarılma operasyonunda yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: Kilometreler boyunca yardımsever altı yerli beni omzunda taşındı ve motosikletle güvenli bir alana götürdü.

4-090.jpg

Ekipler gelene kadar burada ilk yardım uygulandı. Kongolu dostlar olmasa, iç kanamadan ölebilirdim. Bana bir bebek gibi baktılar. Güney Afrika'daki bir hastanede ameliyat olan ve tedavisi devam eden oyuncu şu anda sağ ayağının topal olduğunu ve 10 gün boyunca cihazda kalacağını açıkladı.

3-152.jpg

"MODERN BİLİME İNANIYORUM"

Judd, "Bu sinirin iyileşmesi biraz zaman alacak. Ve yoğun bir fizik tedavi olacak. Tabii ki tekrar yürüyeceğim çünkü kararlıyım ve modern bilime inanıyorum ve ayrıca mucizelere de inanıyorum. Önümde bir yolculuk var" dedi.

2-250.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar