ABD'de mahkemede hakimi şoke eden anlar! Doktor duruşmaya nereden katıldı

ABD'de mahkemede hakimi şoke eden anlar! Doktor duruşmaya nereden katıldı
ABD'de Operatör Doktor Scott Green, hastayı ameliyat ettiği sırada online duruşmaya katıldı. Dava ertelenirken California Tıp Kurulu'ndan yapılan açıklamada olayın araştırılacağı belirtildi.

ABD’nin California eyaletinde Operatör Doktor Scott Green, Perşembe günü gerçekleşen Sacramento kenti üst mahkemesinin online duruşmasına bir hastayı ameliyat ettiği sırada katıldı. Hastayı estetik ameliyat ederken online duruşmaya katılan Perşembe günü Sacramento kenti üst mahkemesinin online duruşmasına pandemi nedeniyle ameliyat odasından katılmak zorunda kaldığını söyledi. 

'HAKİM, HASTA SAĞLIĞI İÇİN UYGUN OLMADIĞINI...'

Hakimin bu durumu hastanın sağlığı için uygun olmadığını belirtmesi üzerine, Green “Burada ameliyatı benimle yapan başka bir cerrahım var, bu yüzden burada durup ameliyatı yapmalarına da izin verebilirim” diye yanıt verdi. 

İŞTE DURUŞMAYA KATILMA SEBEBİ! 

Hakim, duruşma için yeni tarih belirledi ve "İnsanları sağlıklı tutmak istiyoruz, onları hayatta tutmak istiyoruz. Bu önemli" dedi. California Tıp Kurulu'ndan yapılan açıklamada olayın incelendiği belirtilerek “Doktorların hastalarını tedavi ederken standart bakım kurallarına uymasını beklediklerini" ifade edildi. Dr. Green’in trafik ihlali nedeniyle duruşmaya katıldığı ifade etti. 

İşte o görüntüler: 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar