ABD yaptırımlarına ilişkin Fuat Oktay'dan kritik açıklama

ABD yaptırımlarına ilişkin Fuat Oktay'dan kritik açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ABD'nin S-400 yaptırımlarıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay, ABD'nin Türkiye'ye yönelik aldığı yaptırım kararını hatırlatarak, yaptırım kararı alınan isimlere sahip çıktı.

Meclis Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ABD'nin Türkiye'ye yönelik aldığı yaptırım kararını hatırlatarak "Savunma Sanayii Başkanlığı Başkanı İsmail Demir, Başkan Yardımcısı Faruk Yiğit, Hava Savunma ve Uzay Daire Başkanı Serhat Gençoğlu ve Grup Müdürü Mustafa Alper Deniz; sizlerle gurur duyuyoruz. Milletimiz ve devletimiz adına, 'sizinleyiz, yanınızdayız' diyorum" dedi.

Oktay'ın konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Haksız yaptırım kararını bir kez daha şiddetle kınıyorum. Bildiriye imza atan 4 siyasi parti grubumuza teşekkür ediyorum. Savunma Sanayi Başkanı Demir sizinle gurur duyuyoruz. Sizin arkanızdayız.

Savunma Sanayii Başkanlığı Başkanı İsmail Demir, Başkan Yardımcısı Faruk Yiğit, Hava Savunma ve Uzay Daire Başkanı Serhat Gençoğlu ve Grup Müdürü Mustafa Alper Deniz; sizlerle gurur duyuyoruz. Milletimiz ve devletimiz adına, 'sizinleyiz, yanınızdayız' diyorum.

Ülkemizde bir rejim sorunu söz konusu değil. Rejim sorunu olsa olsa muhalefetin, milletimizden gizli, kapalı kapılar ardında hazırladığı karanlık anayasa taslaklarında gündeme gelebilir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar