ABD Başkanı Joe Biden'in yemin töreninde dikkat çeken Bernie Sanders'ının eldivenlerinin hikayesi ortaya çıktı!

ABD Başkanı Joe Biden'in yemin töreninde dikkat çeken Bernie Sanders'ının eldivenlerinin hikayesi ortaya çıktı!
ABD Başkanı Joe Biden'in yemin töreninde, Vermont Senatörü Bernie Sanders'ın sandalyenin üzerinde ellerini önünde birleştirerek oturduğu poz sosyal medyada gündem olmuştu. Sanders'ın eldivenlerinin hikayesi ortaya çıktı. 

ABD Başkanı Joe Biden'in yemin töreninde, Vermont Senatörü Bernie Sander sandalyede düşünceli bir şekilde oturmuştu. Sanders'ın ellerindeki eldivenler ise sosyal medyada mizah konusu olmuştu. Sosyal medyada birçok fotomontaja da konu oldu.

3b1f4e18-609a-408f-9c6e-3da0493f5b4c.jpg

Washington Post'un haberine göre Sanders'ın eldivenleri, eski kazakları değerlendiren bir ilkokul öğretmeni tarafından kendisine hediye edildi. Sanders'ın eldivenlerinin senatör seçildiği Vermont'ta bir öğretmen olan Jen Ellis tarafından 2 yıl önce özel olarak yapıldığı, o günden beri de Sanders'ın eldivenleri seçim kampanyası dahil her yerde taktığı anlaşıldı.

"GURUR DUYUYORUM"


Öğretmen Ellis, Sanders'ın yemin töreninde eldivenleri giymesinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Giydiği için gerçekten gurur duyuyorum. Hala takıyor olması hoş ve gurur verici. Açılış töreninde dünyaca ünlü tasarımcıların kıyafetlerini giyen insanlar ve benim eldivenlerimi takan Bernie vardı" dedi.

bidenin-yemin-toreni-sonr-392-2-41.jpg

ELDİVENLERİ VE MONTU YOK SATIYOR

Sanders'ın senatör olarak temsil ettiği Vermont eyaletinden bir dış giyim firması ve söz konusu montun üreticisi olan Burton Snowboards şirketi, internet sitesinin son birkaç günde ziyaretçi akınına uğradığını açıkladı. Sanders'ın yemin töreninde giydiği montun sadece çarşamba günkü satış adedinin, son 17 gündeki toplam satışın iki katından fazla olduğunu, Sanders'ınki ile aynı renkteki montun tükendiğini belirtti.

Eldivenleri ören Jen Ellis ise sipariş yağmuruna tutuldu. Vermont eyaletinde bir kadın öğretmen olan Ellis, eldivenlerin tükendiğini açıkladı.

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar