ABD Başkanı Joe Biden web sitesi kurdu!

ABD Başkanı Joe Biden web sitesi kurdu!
ABD'de 3 Kasım'da gerçekleştirilen başkanlık seçimlerini Joe Biden kazandı. Yenilgiyi kabul edemeyen Trump ‘başkanlık devri’ için açıklama yaptı. Biden, Trump'ın açıklamasından sonra “Devir” için web sitesi adresi paylaştı.

Joe Biden devir hazırlıklarına başladı!

ABD'nin 46'ıncı başkanı Joe Biden seçildi. Biden görevi , ABD Başkanı Donald Trump'tan devralmak için çalışmalara başladı.


Yenilgiyi kabul edemeyen Trump, Twitter hesabından açıklamada bulundu. Trump, "Emily ve ekibinin ilk protokollerle ilgili yapılması gerekeni yapmasını öneriyorum ve ekibime de aynısını yapmasını söyledim" ifadelerini kullandı. Trump'ın açıklamasından dört saat sonra Seçilmiş Başkan Joe Biden, ‘başkanlık devri’ için bir web sitesi adresi yayınladı.

DEVİR İÇİN WEB SİTESİ KURDU

Biden'ın yayınladığı Web sitede “Geçiş (Devir), mevcut yönetim ile Biden-Harris yönetimi arasındaki güç aktarımının başarılı olmasını sağlamaktan sorumludur. Seçilmiş Başkan Joe Biden ve Seçilmiş Başkan Yardımcısı Kamala Harris, eşbaşkanlar, çeşitli bir danışma kurulu ve sektörlerden saygın liderler ve personel tarafından yönetilen geçiş ekibi, Seçilmiş Başkan Biden ve Seçilmiş Başkan Yardımcısı Harris’e  ülkemizin ‘Birinci Günde’ karşılaştığı acil zorluklarla başa çıkmasına yardımcı olmak için  hazırlık yapıyor” ifadeleri yer aldı.

Biden'ın paylaştığı web sitesinde ayrıca ABD yönetiminde çalışmak isteyenler için 'özgeçmiş' başvuru bölümü dikkat çekti. Seçilmiş Başkan Joe Biden, başkanlık devri için açıklamasını yazılı olarak sosyal medyadan paylaşırken “Seçilmiş Başkan” unvanını kullandı.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar