Abbas Güçlü: "Kimsenin umrunda değil"

Abbas Güçlü: "Kimsenin umrunda değil"
Üniversiteye giriş sınavının başvurularının başlamasının ardından Milliyet gazetesi yazarı Abbas Güçlü'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Milyonlarca öğrenci hayalini kurduğu üniversiteye gitmek için ter dökecek. Üç oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı kapsamında birinci oturum olan TYT 20 Haziran, AYT ve YDT oturumları ise 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek.

Milliyet gazetesi yazarı Abbas Güçlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, üniversite mezunlarının işsizliğine dikkat çekerken “20 yıl sonra bugünkü mesleklerin %70’i yok olacak” ifadelerini kullandı. Güçlü, milyonlarca genci ilgilendiren durumla ilgili yetkilerinden herhangi bir adım atılmadığını belirtti.

“ESKİ TAS ESKİ HAMAM”

“Üniversite sınavları için başvurular başladı! 3 milyon başvuru bekleniyor ama yine yüzbinlerce kontenjan boş kalacak!" diyen Güçlü, "Çünkü işsizlik sıralamasının en tepesinde üniversite mezunları var 20 yıl sonra bugünkü mesleklerin %70’i yok olacak, kimin umurunda! Eski tas eski hamam yola devam” mesajını paylaştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar