80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu

80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu
Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı ile evlenerek eleştirilerin hedefi olan Meltem Miraloğlu, hakkındaki iddialar için zehir zemberek sözler sarf etti.

Seneler önce Hayat Devam Ediyor dizisinde kendisinden yaşça büyük biriyle evlenen bir karaktere hayat veren Meltem Miraloğlu, diziyi gerçek hayatına uygulamasıyla herkesi şoke etmiş, eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Evliliğinin ardından hakkında çeşitli iddialar çıkan Miraloğlu, o iddialara ateş püskürdü.

ruh sağlığının iyi olmadığı hatta Türkiye'ye geri döneceği iddia edilen Meltem Miraloğlu, sosyal medya hesabı Instagram'dan şunları söyledi:

YÜZ KIZARTICI İFTİRALAR

"Kamuoyuna mal olmuş bir sanatçı olmam dolayısıyla hakkımda sosyal medya ve basında çıkan haberlere, basın özgürlüğüne duyduğum saygıdan dolayı, bugüne kadar göz yummaya çalıştım ancak ben sustukça, konuşmadıkça yüz kızartıcı iftiralar atacak kadar küçüldüler.

BEN SERVİS ETMEDİM

Ne yazılı, ne de sözlü tek bir röportajım dahi olmamıştır, fotoğrafları da basına ben servis etmedim... Fakat bilinçli ve sistematik olarak benim iznim olmadan sadece yalan yanlış iddialarla asılsız ve mesnetsiz haberler yapılmaya devam edilmektedir.

KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ LİNÇ KAMPANYASI

Beni ve aile hayatımı karalayıcı, küçük düşürücü bir linç kampanyasına dönüşen ve mesleğimle ilgili olmayan bu haberler, özel hayatımın gizliliğini ve aile hayatımın mahremiyetini ihlal etmektedir.

YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIM

Bu tür haberleri yapanlar, vesile ve destek olanlar ve yayınlayanlar hakkında Yargıtay'ın emsal kararlarını da hatırlatarak ben ve ailemin yasal yollara başvuracağımızı, RTÜK'ten yayın yasağının getirilmesini ve hakkımdaki asılsız ve mesnetsiz haberlerin sosyal medya, basın ve yayınlayan mecralardan kaldırılmasını istediğimin bilgisini kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar