8 yıllık ara sona erdi: Leyla ile Mecnun izleyicine kavuştu.

8 yıllık ara sona erdi: Leyla ile Mecnun izleyicine kavuştu.
Televizyonda yayımlandığı dönem Türkiye’yi ekrana kilitleyen Leyla ile Mecnun, 8 yıllık aranın ardından online platform Exxen ile ekranlara döndü. Dizi yayımlandığı ilk gün olan 2 Eylül Perşembe günü sosyal medyaya damga vurdu.

Exxen platformunun kurucusu Acun Ilıcalı tarafından Mayıs ayında duyurulan Leyla ile Mecnun dizisiyle ilgili çoğu detay açığa çıkmıştı. 
Oyuncu kadrosunun bir kişi hariç değişmeyeceğinin yanı sıra sevilen karakterlerin de orijinaliyle birebir aynı olacağı açıklanmıştı. Meraklı bekleyiş sona erdi. Exxen, Leyla ile Mecnun dizisini üyelerinin beğenisine sundu.

EKİP TAM KADRO

Netflix’in aksine, Exxen orijinal yapımlarını tek seferde yayımlamıyor. Haftalık olarak birer bölüm halinde erişime açıyor. Bu sebeple, Leyla ile Mecnun’un da henüz ilk bölümü platforma eklendi. 8 yıllık aradan sonra dizi ilk kez izleyici karşısına çıkmış oldu. Dizinin senaryosunu yine Burak Aksak yazdı, yönetmenliğini de Onur Ünlü üstlendi.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Leyla ile Mecnun oyuncuları değişmedi ve orijinal kadro devam ediyor. Başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür ve Osman Sonant yer alıyor. Orijinalinde Leyla karakterini canlandıran Ezgi Asaroğlu’nun performansı olumlu karşılanmıştı. Ancak yeni sezonda Asaroğlu yok, onun yerine Leyla’yı Deniz Işın canlandırıyor. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Mecnun’un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz’un eldivenlerini, İskender’in beresini, Aksakallı Dede’nin asasını ve Erdal Bakkal’ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına” ifadelerine yer verildi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar